Wintercup Holland Jeugd ( 12 tot 14 februari 2021 ) 

 

Tijdens het voetbalvrije weekend van 12 tot 14 februari 2021 zullen P&M Soccer Events en Stols Voetbal een uniek jeugdtoernooi organiseren voor O9 tot O15 teams. Dit toernooi zal georganiseerd worden bij RKVS Blauw Zwart met daarbij het verblijf op het naastgelegen vakantie en attractiepark Duinrell in Wassenaar. Tijdens dit weekend komen een unieke combinatie van een voetbaltoernooi en fun in een attractiepark en Tikibad volledig samen voor de deelnemende teams.

 

Toernooi

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari zullen we op het mooie en grote sportpark van RKSV Blauw Zwart wat naast Duinrell gevestigd is het toernooi spelen. Op zaterdag spelen alle teams hun poulewedstrijden en op zondag zijn de plaatsing en finale knock-out wedstrijden. Ieder team speelt elke dag minimaal gegarandeerd 3 wedstijden van 2×15 minuten. Er wordt gespeeld op dagdelen zodat de teams op het andere dagdeel vrij kunnen invullen met dus onder andere vrij toegang tot het attractiepark en Tikibad.

 

Er zal door de teams per categorie gestreden gaan worden voor de grote Wintercup Holland Jeugd bokaal. Maar voor ieder team zal er een mooie beker en aandenken van het toernooi zijn bij de feestelijke prijsuitreiking en afsluiting van het toernooi op zondagmiddag.

 

Hieronder de beschikbare categorieën binnen het toernooi:

Onder 9 jaar (2012) – Hoofdklasse-/1e klasse-niveau – 6 tegen 6 op kwart veld

Onder 10 jaar (2011) – Hoofdklasse-/1e klasse-niveau – 6 tegen 6 op kwart veld

Onder 11 jaar (2010) – Hoofdklasse-/1e klasse-niveau – 8 tegen 8 op half veld

Onder 12 jaar (2009) – Hoofdklasse-/1e klasse-niveau – 8 tegen 8 op half veld

Onder 13 jaar (2008) – 1e klasse-/Hoofdklasse-/Divisieniveau – 11 tegen 11 op heel veld.

Onder 14 jaar (2007) – 1e klasse-/Hoofdklasse-/Divisieniveau – 11 tegen 11 op heel veld.

Onder 15 jaar (2006) – 1e klasse-/Hoofdklasse /Divisieniveau – 11 tegen 11 op heel veld.

 

 

Verblijf

De deelnemende teams zullen het gehele weekend verblijven in 1 van de vele huisjes (duingalows) op het vakantiepark van Duinrell. Dit zijn 4- of 6-persoons huisjes waar de spelers, trainers en ouders over verdeeld worden. De teams kunnen vanaf vrijdagmiddag inchecken in de huisjes. Vanaf dat moment heeft iedereen het gehele weekend vrij toegang tot het attractiepark, Tikibad en alle andere faciliteiten die zich op het vakantiepark bevinden.

 

Via onderstaande link kan je de huisjes zien:

https://www.duinrell.nl/vakantiepark/duingalows/accommodaties

 

Verzorging

Naast het volledig verzorgde toernooi en vrije toegang tot alle faciliteiten op het vakantiepark zijn ook de ontbijt en diner maaltijden volledig verzorgd voor de deelnemers. Dat houdt in dat wij op zaterdagochtend en zondagochtend het ontbijt en op vrijdagavond en zaterdagavond het diner zullen verzorgen voor alle deelnemers. Dit zit dus bij de prijs inbegrepen. Lunch en drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Avondprogramma

Op het vakantiepark bevindt zich een grote Pub met daarnaast een game hal en bowling center. Dit is 1 van de ideale plekken om een zeer gezellige avond te beleven tijdens het toernooiweekend. De trainers en ouders kunnen hier gezellig een drankje doen waarbij de spelers zich geen moment zullen vervelen met de vele faciliteiten die hier beschikbaar zijn.

 

Afhankelijk van de animo zal er wellicht op vrijdag en zaterdag avond nog een aangeboden programma zijn in de vorm van livemuziek, pub quiz of FIFA-toernooi etc.

 

Kosten

De kosten voor deelname aan het toernooi en het volledig verzorgde verblijf op het vakantiepark van vrijdag 12 tot zondag 14 februari is slechts €99 per persoon.

 

Dit is volledig inclusief van onderstaande:

– Deelname aan het twee daagse toernooi

– Twee nachten verblijf in 1 van de huisjes op het vakantiepark (vrijdag 12 tot zondag 14 februari)

– Diner op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari

– Ontbijt op zaterdag 13 en zondag 14 februari

– Vrije toegang tot het attractiepark, Tikibad en alle andere faciliteiten op het vakantiepark

– Beker en aandenken voor alle teams bij de feestelijke afsluitende prijsuitreiking.

– Eventueel avondprogramma

 

Daarnaast betaal je eenmalig per team €99 inschrijfkosten. Deze kosten moeten worden voldaan binnen 2 weken na inschrijving.

 

Wil je absoluut aanwezig zijn bij dit volledig nieuwe en unieke voetbaltoernooi weekend schrijf je dan snel in en beleef een geweldig teamweekend van 12 tot 14 februari wat absoluut 1 van de hoogtepunten zal worden van jullie voetbalseizoen.

 

 

Vragen ?. Stuur een mail naar info@stolsvoetbal.nl 

 

Inschrijven meld je aan via onderstaande link. 

 

 

https://www.pmsoccerevents.nl/wintercup-jeugd

 

 

 

 

 

Sportcentrum Galgenwaard