Op zaterdag 21 en zondag 22 december stonden er twee mooie jeugd zaaltoernooien op de planning in de moderne en nieuwe sporthal Almere Haven. Maar liefst 64 jeugdselectie teams deden verdeeld over de twee dagen mee aan het zaaltoernooi.

 

Op zaterdag de start met de Easy Controls Zaal Cup voor de leeftijden O8 , O10 , O12 en O14. Bij elke leeftijd categorie deden er 8 teams mee die verdeeld waren over 2 poules van 4 teams. Het niveau bij alle categorieën was weer erg hoog met alleen maar teams van hoofdklasse en divisie niveau.

 

Na veel spannende wedstrijden met ook veel penaltyseries om een beslissing te brengen hieronder de 4 winnaars van de zaterdag.

 

Onder 8 jaar : CFA

Onder 10 jaar : CFA

Onder 12 jaar : WV HEDW

Onder 14 jaar : Texel 94

 

Op de zondag gingen we verder met de Optima Zaal Cup voor de leeftijden O9 , O11 , O13 en O15. Ook hier dezelfde opzet met 8 teams. Ook hier veel spannende wedstrijden en vooral erg veel sportiviteit onderling tussen de teams. Uiteindelijk ook hier 4 winnaars die de grote Cup mee mochten nemen.

 

Onder 9 jaar : WV HEDW

Onder 11 jaar : AFC 34

Onder 13 jaar : TOF

Onder 15 jaar : Balcontrole

 

Tijdens het toernooi werden alle wedstrijden begeleid door officiële KNVB scheidsrechters vanuit SOM. Iets waar wij als organisatie tevreden op terug kijken en in de toekomst binnen onze toernooien ook verder gebruik van zullen maken om zo de toernooien altijd te voorzien van goede en ervaren scheidsrechters die daarmee het niveau omhoog brengen.

 

Daarnaast bedanken we onze hoofdsponsors Easy Controls en Optima hypotheken en verzekeringen voor hun inbreng tijdens dit mooie zaalvoetbal weekend.

 

Bij elkaar was het weer een geslaagd zaalvoetbalweekend waarbij alle 64 teams netjes op tijd aanwezig waren en allemaal 5 zaalvoetbal wedstrijden hebben kunnen spelen. Op naar de volgende zaaltoernooien in sportcentrum Galgenwaard.