Vanuit Stols Voetbal nodigen we jullie graag uit voor de Leidsche Rijn Paas Cup die we op zaterdag 11 en zondag 12 april 2020 gaan organiseren op de sportparken van PVCV en VV de Meern. Dit tweedaagse Internationale toernooi is bedoeld voor selectieteams van onder 8 jaar tot onder 15 jaar met hoofdklasse en divisie niveau die niks liever willen dan twee dagen voetballen tijdens het vrije Paas weekend.

 

Het toernooi zal groots opgezet zijn met feestelijke centrale opening en prijsuitreiking en compact speelschema met op zaterdag 11 april de poule wedstrijden en zondag 12 april finale knock-out wedstrijden om de eindplaats van ieder team te bepalen. Op zaterdag spelen alle teams van 10.30 tot 15.00 en op zondag speel je op een dagdeel ( ochtend of middag ) afhankelijk van je resultaten op zaterdag.

 

Er word gespeeld op twee moderne sportparken met maar liefst 8 kunstgrasvelden zodat onder alle weersomstandigheden er een goed toernooi gespeeld kan worden. De organisatie streeft er naar dat bij alle leeftijdscategorieën meerdere Buitenlandse teams mee zullen doen. In totaal kunnen er 16 teams mee doen per leeftijdscategorie.

 

De kosten om mee te doen aan het volledige tweedaagse toernooi zijn slechts €90.

 

Er zijn daarnaast ook mogelijkheden om te overnachten in een hotel of sporthal in de omgeving en een volledig verzorgd voetbalweekend te beleven als team. Voor deze mogelijkheden kan je contact met ons opnemen zodat Stols Voetbal een volledig verzorgd voetbal weekend voor jullie als team kan regelen voor een scherpe prijs.

 

Alle informatie over het toernooi en over hoe in te schrijven kan je vinden via onderstaande link. In de bijlage kan je ook de toernooi flyer vinden.

 

https://www.stolsvoetbal.nl/leidsche-rijn-paas-cup/

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

 

  1. Naam club ( bijv Argon )
  2. Elftal ( bijv O15-1 )
  3. Naam contact persoon elftal ( bijv Marco van Basten )
  4. Mobiele nummer contact persoon ( bijv 0622334455)

 

Wellicht zien we jullie aanmelding tegemoet.