Leidsche Rijn Paas Cup ( 16 en 17 april 2022 )

 

Op zaterdag 16 en zondag 17 april 2022 tijdens het vrije Paasweekend zal er een groot 2 daags onderbouw toernooi worden georganiseerd op het sportpark van PVCV vanuit Stols Voetbal. Het toernooi is bedoeld voor onderbouw teams van hoofdklasse tot 2e klasse niveau die tijdens het vrije Paasweekend niks liever willen dan twee dagen voetballen als team. Als organisatie streven we naar een mooi deelnemersveld met bij alle 8 de categorieën minimaal 16 deelnemers. Het toernooi is bedoeld voor teams vanuit onderstaande leeftijden en niveau ( 8 verschillende categorieën )

 

Onder 8 jaar ( 2014 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // Categorie 1 > hoofdklasse niveau

Onder 8 jaar ( 2014 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // Categorie 2 > 1e en 2e klasse niveau

Onder 9 jaar ( 2013 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // Categorie 1 > hoofdklasse niveau 

Onder 9 jaar ( 2013 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // Categorie 2 > 1e en 2e klasse niveau 

Onder 10 jaar ( 2012 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // Categorie 1 >  hoofdklasse niveau 

Onder 10 jaar ( 2012 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // Categorie 2 > 1e en 2e klasse niveau 

Onder 11 jaar ( 2011 ) // 8 tegen 8 // half veld // Categorie 1 > hoofdklasse en 1e klasse niveau 

Onder 12 jaar ( 2010 ) // 8 tegen 8 // half veld // Categorie 1 > hoofdklasse en 1e klasse niveau 

 

Nieuwe JO7 ( 2015 ) categorie ! 

 

Er zal op zaterdag 16 april ook een speciale JO7 categorie zijn voor teams van dus 2015 leeftijd die al 6 tegen 6 spelen in JO8 competitie. Deze zullen op alleen deze zaterdag 16 april minimaal 5 wedstrijden spelen tegen teams van eigen 2015 leeftijd. Voor al deze teams zal er een mooie beker zijn en voor elke speler een aandenken. Inschrijfgeld voor deze teams is €50. 

 

 

Opzet toernooi : Bij alle leeftijd categorieën zullen er minimaal 16 teams deelnemen aan het toernooi. Er zal een compact speelschema worden aangeboden aan alle teams met minimale wachttijden tussen de wedstrijden. Zowel op zaterdag als zondag speel je als team op een dagdeel ( ochtend of middag ) je wedstrijden. Op zaterdag speel je de poulewedstrijden en op zondag afhankelijk van je resultaten van zaterdag je plaatsing en finale knock-out wedstrijden. . Na beide dagdelen op de zondag zal er een centrale prijsuitreiking zijn waarbij er voor ieder team een mooie beker is en voor elke speler een aandenken vanuit het toernooi. Ieder team zal altijd gegarandeerd 7 wedstrijden spelen verdeeld over de twee toernooi dagen. 

Programma toernooi : Het toernooi zal groots opgezet zijn met verschillende side events aanwezig op het sportpark. Zowel jong als oud zullen zich goed kunnen vermaken tijdens het toernooi. Daarnaast zal het toernooi op een feestelijke manier worden geopend en afgesloten met een opening en prijsuitreiking waarbij er voor ieder team een mooie beker en aandenken van het toernooi beschikbaar zal zijn. 

 

Zaterdag 16 april : 

09.30 – 17.30 : Alle teams spelen verdeeld over twee dagdelen hun poulewedstrijden. 

 

Zondag 17 april : 

9.30 : Start van ochtend dagdeel waarbij de teams die op zaterdag lager zijn geëindigd in de poule 3 finale knock-out wedstrijden zullen spelen tegen teams van hetzelfde spelniveau om de eindplaats binnen het toernooi te bepalen. 

13.00 : Centrale feestelijke prijsuitreiking voor de teams van het ochtend dagdeel met een mooie beker voor alle teams en aandenken voor alle spelers.  

13.30 : Start van middag dagdeel waarbij de teams die op zaterdag hoger zijn geëindigd in de poule 3 finale knock-out wedstrijden zullen spelen tegen teams van hetzelfde spelniveau om de eindplaats / winst binnen het toernooi te bepalen. 

17.00 : Centrale feestelijke prijsuitreiking voor de teams van het middag dagdeel met een mooie beker voor alle teams en aandenken voor alle spelers.   

 

Sportpark PVCV : Het sportpark van PVCV beschikt over 5 voetbalvelden waarvan 3 moderne kunstgrasvelden en 2 grasvelden van goede kwaliteit. De kantine van de club is in 2018 volledig vernieuwd met als resultaat een sfeervol clubhuis met alle moderne faciliteiten die nodig zijn aanwezig. Bij het hoofdveld is een tribune aanwezig met 300 vaste stoelen. Er zijn 20 ruime en moderne kleedkamers aanwezig die zich op de 1e etage boven de kantine bevinden. Daarnaast beschikt het sportpark over ruime parkeergelegenheid. 

Dat betekend dat we onder bijna alle omstandigheden een goed toernooi kunnen neer zetten tijdens dit paasweekend op het complex van PVCV.

 

 

Inschrijfgeld : De kosten om als team mee te doen aan het tweedaagse toernooi zijn €90.

 

Je speelt als team dan gegarandeerd 7 wedstrijden verdeeld over de twee toernooidagen ( 16 en 17 april ) en ontvangt na het toernooi als team een mooie beker en alle spelers een toernooi aandenken.

 

Mocht het toernooi niet door mogen gaan ( waar we uiteraard niet van uit gaan ) dan ontvangen alle teams uiteraard hun inschrijfgeld terug. 

 

Inschrijven :  Wil je absoluut mee doen aan het toernooi stuur dan een mail naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens. 

  1. Naam club ( bijv Argon )
  2. Elftal ( bijv JO11-1 ) 
  3. Categorie 1 of Categorie 2 
  4. Naam contact persoon elftal ( bijv Marco van Basten ) 
  5. Mobiele nummer contact persoon ( bijv 0622334455)

 

Als de inschrijving bij ons binnen is zal deze per mail terug bevestigd worden. Na betaling van het inschrijfgeld is deelname definitief aan het toernooi. Uiterlijk 2 weken voor het toernooi zal je als team het schema en alle informatie ontvangen voor en over het toernooi. Let op er kunnen een maximaal aantal teams mee doen per leeftijd categorie dus wees er snel bij want vol is vol !. 

 

Overnachten :    

Als teams behoefte hebben om te overnachten tijdens het toernooiweekend kunnen teams dit zelf regelen om er zo een volledig team weekend van te maken. Mocht er behoefte zijn dat wij als Stols Voetbal helpen bij het zoeken en eventueel regelen van een accommodatie kan er altijd via de mail contact op worden genomen en kunnen we kijken of we hierin iets voor jullie als team kunnen betekenen. Graag het verzoek dan mailen naar info@stolsvoetbal.nl .

 

Sportcentrum Galgenwaard