Leidsche Rijn Paas Cup ( 3 en 4 april 2021 )

 

Op zaterdag 3 en zondag 4 april 2021 tijdens het vrije Paasweekend zal er een groot 2 daags Internationaal toernooi worden georganiseerd op de sportparken van PVCV en VV de Meern vanuit Stols Voetbal. Het toernooi is bedoeld voor selectieteams die tijdens het vrije Paasweekend niks liever willen dan twee dagen voetballen als team. Als organisatie streven we naar een Internationaal deelnemersveld met bij alle leeftijden minimaal 16 deelnemers. Het toernooi is bedoeld voor teams vanuit onderstaande leeftijden en niveau.

 

Onder 8 jaar ( 2013 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // hoofdklasse niveau 

Onder 9 jaar ( 2012 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // hoofdklasse niveau 

Onder 10 jaar ( 2011 ) // 6 tegen 6 // kwart veld // hoofdklasse niveau 

Onder 11 jaar ( 2010 ) // 8 tegen 8 // half veld // hoofdklasse niveau 

Onder 12 jaar ( 2009 ) // 8 tegen 8 // half veld // hoofdklasse niveau 

Onder 13 jaar ( 2008 ) // 11 tegen 11 // heel veld // hoofdklasse – divisie niveau

Onder 14 jaar ( 2007 ) // 11 tegen 11 // heel veld // hoofdklasse – divisie niveau 

Onder 15 jaar ( 2006 ) // 11 tegen 11 // heel veld // hoofdklasse – divisie niveau 

 

Opzet toernooi : Bij alle leeftijd categorieën zullen er minimaal 16 teams deelnemen aan het toernooi. Er zal een compact speelschema worden aangeboden aan alle teams met minimale wachttijden tussen de wedstrijden. Zowel op zaterdag als zondag speel je als team op een dagdeel ( ochtend of middag ) je wedstrijden. Op zaterdag speel je de poulewedstrijden en op zondag afhankelijk van je resultaten van zaterdag je plaatsing en finale knock-out wedstrijden. . Na beide dagdelen op de zondag zal er een centrale prijsuitreiking zijn waarbij er voor ieder team een mooie beker is en voor elke speler een aandenken vanuit het toernooi. Ieder team zal altijd gegarandeerd 7 wedstrijden spelen verdeeld over de twee toernooi dagen. 

Programma toernooi : Het toernooi zal groots opgezet zijn met verschillende side events aanwezig op beide sportparken. Zowel jong als oud zullen zich goed kunnen vermaken tijdens het toernooi. Daarnaast zal het toernooi op een feestelijke manier worden afgesloten met een prijsuitreiking waarbij er voor ieder team een mooie beker en aandenken van het toernooi beschikbaar zal zijn. 

 

Zaterdag 3 april : 

09.30 – 17.30 : Alle teams spelen verdeeld over twee dagdelen hun poulewedstrijden. 

 

Zondag 4 april : 

9.30 : Start van ochtend dagdeel waarbij de teams die op zaterdag lager zijn geëindigd in de poule 3 finale knock-out wedstrijden zullen spelen tegen teams van hetzelfde spelniveau om de eindplaats binnen het toernooi te bepalen. 

13.00 : Centrale feestelijke prijsuitreiking voor de teams van het ochtend dagdeel met een mooie beker voor alle teams en aandenken voor alle spelers.  

13.30 : Start van middag dagdeel waarbij de teams die op zaterdag hoger zijn geëindigd in de poule 3 finale knock-out wedstrijden zullen spelen tegen teams van hetzelfde spelniveau om de eindplaats / winst binnen het toernooi te bepalen. 

17.00 : Centrale feestelijke prijsuitreiking voor de teams van het middag dagdeel met een mooie beker voor alle teams en aandenken voor alle spelers.  

 

Sportparken : Het toernooi zal worden gespeeld op de grote en moderne sportparken van PVCV en VV de Meern in de nieuwbouw wijk Leidsche Rijn. Je speelt als team je wedstrijden per toernooidag op 1 van de sportparken. Dat kan beide toernooidagen hetzelfde sportpark zijn of verschillend afhankelijk van de resultaten die worden behaald als team. Beide sportparken beschikken over veel kunstgrasvelden en moderne faciliteiten waardoor er onder bijna alle weersomstandigheden op een goede manier kan worden gevoetbald. Hieronder een korte omschrijving van beide sportparken. 

 

PVCV : Het sportpark van PVCV beschikt over 4 voetbalvelden waarvan 3 moderne kunstgrasvelden en 1 grasveld van goede kwaliteit. De kantine van de club is in 2018 volledig vernieuwd met als resultaat een sfeervol clubhuis met alle moderne faciliteiten die nodig zijn aanwezig. Bij het hoofdveld is een tribune aanwezig met 300 vaste stoelen. Er zijn 16 ruime en moderne kleedkamers aanwezig die zich op de 1e etage boven de kantine bevinden. Daarnaast beschikt het sportpark over ruime parkeergelegenheid. 

 

VV de Meern : Het sportpark van VV de Meern beschikt over 6 voetbalvelden waarvan maar liefst 5 moderne kunstgrasvelden en 1 grasveld van goede kwaliteit. De kantine bevind zich op de 1e etage en beschikt over moderne faciliteiten en heeft een mooi uitzicht over het sportpark en de velden. Het hoofdveld word omringd door 2 tribunes aan beide lange zijdes. Beneden zijn de kleedkamers waarvan er maar liefst 20 aanwezig zijn. De parkeergelegenheid rond het sportpark is daarnaast ruim. 

Inschrijfgeld : De kosten om als team mee te doen aan het tweedaagse Internationale toernooi zijn €90.

 

Je speelt als team dan gegarandeerd 7 wedstrijden verdeeld over de twee toernooidagen ( 3 en 4 april ) en ontvangt na het toernooi als team een mooie beker en alle spelers een toernooi aandenken.

 

Inschrijven :  Wil je absoluut mee doen aan het toernooi stuur dan een mail naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens. 

  1. Naam club ( bijv Argon )
  2. Elftal ( bijv O15-1 ) 
  3. Naam contact persoon elftal ( bijv Marco van Basten ) 
  4. Mobiele nummer contact persoon ( bijv 0622334455)

 

Als de inschrijving bij ons binnen is zal deze per mail terug bevestigd worden. Na betaling van het inschrijfgeld is deelname definitief aan het toernooi. Uiterlijk 2 weken voor het toernooi zal je als team het schema en alle informatie ontvangen voor en over het toernooi. Let op er kunnen een maximaal aantal teams mee doen per leeftijd categorie dus wees er snel bij want vol is vol !. 

 

Overnachten :    

Als teams behoefte hebben om te overnachten tijdens het toernooiweekend kunnen teams dit zelf regelen om er zo een volledig team weekend van te maken. Mocht er behoefte zijn dat wij als Stols Voetbal helpen bij het zoeken en eventueel regelen van een accommodatie kan er altijd via de mail contact op worden genomen en kunnen we kijken of we hierin iets voor jullie als team kunnen betekenen. Graag het verzoek dan mailen naar info@stolsvoetbal.nl .

 

Sportcentrum Galgenwaard