Leidsche Rijn Paas Cup ( 11 en 12 april 2020)

 

Op zaterdag 11 en zondag 12 april 2020 tijdens het vrije Paasweekend zal er een groot 2 daags Internationaal toernooi worden georganiseerd op de sportparken van PVCV en VV de Meern vanuit Stols Voetbal. Het toernooi is bedoeld voor selectieteams die tijdens het vrije Paasweekend niks liever willen dan twee dagen voetballen als team. Als organisatie streven we naar een Internationaal deelnemersveld met bij alle leeftijd categorieën ook deelnemers vanuit buiten Nederland. Het toernooi is bedoeld voor teams vanuit onderstaande leeftijden en niveau.

 

Onder 8 jaar // 6 tegen 6 // kwart veld // hoofdklasse niveau 

Onder 9 jaar // 6 tegen 6 // kwart veld // hoofdklasse niveau 

Onder 10 jaar // 6 tegen 6 // kwart veld // hoofdklasse niveau 

Onder 11 jaar // 8 tegen 8 // half veld // hoofdklasse niveau 

Onder 12 jaar // 8 tegen 8 // half veld // hoofdklasse niveau 

Onder 13 jaar // 11 tegen 11 // heel veld // hoofdklasse – divisie niveau

Onder 14 jaar // 11 tegen 11 // heel veld // hoofdklasse – divisie niveau 

Onder 15 jaar // 11 tegen 11 // heel veld // hoofdklasse – divisie niveau 

 

Opzet toernooi : Bij alle leeftijd categorieën zullen er 16 teams deelnemen aan het toernooi. Er zal een compact speelschema worden aangeboden aan alle teams met minimale wachttijden tussen de wedstrijden. Op zaterdag 11 april zal elk team na de centrale opening van het toernooi 4 poulewedstrijden spelen die door alle teams gespeeld zullen worden tussen 10.30 en 15.30. Afhankelijk van de resultaten van zaterdag speel je op zondag 12 april in de ochtend of middag dus op een dagdeel als team 3 finale knock-out wedstrijden om je eindplaats te bepalen. Na beide dagdelen zal er een centrale prijsuitreiking zijn waarbij er voor ieder team een mooie beker is en voor elke speler een aandenken vanuit het toernooi. Ieder team zal altijd gegarandeerd 7 wedstrijden spelen verdeeld over de twee toernooi dagen. 

Programma toernooi : Het toernooi zal groots opgezet zijn met een centrale feestelijke opening en prijsuitreiking. Daarnaast zullen er op beide sportparken ook verschillende side events plaats vinden tijdens het toernooi zodat iedereen van jong als oud zich zal vermaken tijdens het volledige toernooi weekend. 

 

Zaterdag 11 april : 

10.00 : Centrale opening van het toernooi met presentatie van alle deelnemende teams met muziek , rook en vuurwerk.

10.30 – 15.30 : Bij alle leeftijd categorieën spelen alle deelnemende teams 4 poule wedstrijden in een compact speelschema. 

Avond : Mogelijkheid als team om te dineren en aanwezig te zijn bij de toernooi feestavond. 

 

Zondag 12 april : 

9.30 : Start van ochtend dagdeel waarbij de teams die op zaterdag lager zijn geëindigd in de poule 3 finale knock-out wedstrijden zullen spelen tegen teams van hetzelfde spelniveau om de eindplaats binnen het toernooi te bepalen. 

12.30 : Centrale feestelijke prijsuitreiking voor de teams van het ochtend dagdeel met een mooie beker voor alle teams en aandenken voor alle spelers.  

14.00 : Start van middag dagdeel waarbij de teams die op zaterdag hoger zijn geëindigd in de poule 3 finale knock-out wedstrijden zullen spelen tegen teams van hetzelfde spelniveau om de eindplaats / winst binnen het toernooi te bepalen. 

17.00 : Centrale feestelijke prijsuitreiking voor de teams van het middag dagdeel met een mooie beker voor alle teams en aandenken voor alle spelers.  

 

Sportparken : Het toernooi zal worden gespeeld op de grote en moderne sportparken van PVCV en VV de Meern in de nieuwbouw wijk Leidsche Rijn. Je speelt als team je wedstrijden per toernooidag op 1 van de sportparken. Dat kan beide toernooidagen hetzelfde sportpark zijn of verschillend afhankelijk van de resultaten die worden behaald als team. Beide sportparken beschikken over veel kunstgrasvelden en moderne faciliteiten waardoor er onder bijna alle weersomstandigheden op een goede manier kan worden gevoetbald. Hieronder een korte omschrijving van beide sportparken. 

 

PVCV : Het sportpark van PVCV beschikt over 4 voetbalvelden waarvan 3 moderne kunstgrasvelden en 1 grasveld van goede kwaliteit. De kantine van de club is in 2018 volledig vernieuwd met als resultaat een sfeervol clubhuis met alle moderne faciliteiten die nodig zijn aanwezig. Bij het hoofdveld is een tribune aanwezig met 300 vaste stoelen. Er zijn 16 ruime en moderne kleedkamers aanwezig die zich op de 1e etage boven de kantine bevinden. Daarnaast beschikt het sportpark over ruime parkeergelegenheid. 

 

VV de Meern : Het sportpark van VV de Meern beschikt over 6 voetbalvelden waarvan maar liefst 5 moderne kunstgrasvelden en 1 grasveld van goede kwaliteit. De kantine bevind zich op de 1e etage en beschikt over moderne faciliteiten en heeft een mooi uitzicht over het sportpark en de velden. Het hoofdveld word omringd door 2 tribunes aan beide lange zijdes. Beneden zijn de kleedkamers waarvan er maar liefst 20 aanwezig zijn. De parkeergelegenheid rond het sportpark is daarnaast ruim. 

  Inschrijfgeld : De kosten om als team mee te doen aan het tweedaagse Internationale toernooi zijn €90.

 

Je speelt als team dan gegarandeerd 7 wedstrijden verdeeld over de twee toernooidagen ( 11 en 12 april ) en ontvangt na het toernooi als team een mooie beker en alle spelers een toernooi aandenken.

 

Inschrijven :  Wil je absoluut mee doen aan het toernooi stuur dan een mail naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens. 

  1. Naam club ( bijv Argon )
  2. Elftal ( bijv O15-1 ) 
  3. Naam contact persoon elftal ( bijv Marco van Basten ) 
  4. Mobiele nummer contact persoon ( bijv 0622334455)

 

Als de inschrijving bij ons binnen is zal deze per mail terug bevestigd worden. Na betaling van het inschrijfgeld is deelname definitief aan het toernooi. Uiterlijk 3 weken voor het toernooi zal je als team het schema en alle informatie ontvangen voor en over het toernooi. Let op er kunnen maximaal 16 teams mee doen per leeftijd categorie dus wees er snel bij want vol is vol !. 

 

Overnachten :    Onderstaande overnachting optie word vanuit Stols Voetbal aangeboden voor teams. 

 

Sporthal : 

 

Op het sportpark van PVCV en op loopafstand van het sportpark van VV de Meern bevind zich de Europa sporthal. Deze sporthal is beschikbaar voor overnachting van teams. Teams kunnen zelf een lucht of veldbed mee nemen om zo met elkaar gezellig als team warm en droog in de sporthal te slapen. De moderne en schone sporthal zal 24 uur goed beveiligd worden en beschikt over alle gemakken zoals meerdere wc en douche mogelijkheden en stroompunten. Elk team wat overnacht zal een gedeelte van de sporthal beschikbaar hebben voor zichzelf als team. Zowel vrijdag als zaterdag avond zal de kantine van PVCV open zijn om daar als team een hapje en drankje te kunnen nuttigen en zullen er beide avonden bij genoeg animo ook gezellige neven activiteiten worden georganiseerd zodat er genoeg te doen is voor de teams die overnachten en het zo een geweldig teamweekend word. Doordat de hal op en dichtbij het sportpak ligt kan alles praktisch te voet worden gedaan door de teams. Stols Voetbal kan ook voor gereduceerd tarief zwembad kaartjes of een rondleiding bij het FC Utrecht stadion regelen om als team op een vrij moment zaterdag of zondag nog een team activiteit te ondernemen. Alles is hierin mogelijk om van het weekend een volledig en geslaagd team weekend te maken. 

 

De kosten om te overnachten in 1 van de sporthallen bedraagt €45 per persoon. 

 

Je kan dan 2 nachten van vrijdag tot zondag in de Europa sporthal overnachten als team die het gehele weekend goed beveiligd zal worden. Tevens zal Stols voetbal op zaterdag en zondag een ontbijt verzorgen voor de teams. Daarnaast zal Stols Voetbal bij genoeg animo op vrijdag en zaterdag avond neven activiteiten organiseren zodat er ook een avond programma zal zijn voor de aanwezig teams. 

 

Naast het ontbijt kan Stols Voetbal ook een lunch en diner aanbieden voor gereduceerd tarief zodat alle maaltijden tijdens het volledige weekend verzorgd worden voor de teams. Voor €5 per dag bieden we de teams een lunch aan op het sportpark waar je als teams speelt tijdens het toernooi en voor €7.50 een volledig verzorgde avond maaltijd in de kantine van PVCV.

 

Dat betekend dat je voor slechts €70 per persoon een volledig verzorgd teamweekend hebt met 2 overnachtingen en alle maaltijden verzorgd met daarnaast nog gezellige neven activiteiten in de avond naast het volledige toernooi programma overdag. 

 

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar in de sporthal dus mocht je als team dit graag willen en er een geweldig team weekend van wil maken geef dan per mail aan richting info@stolsvoetbal.nl dat je gebruik wilt maken van de optie om te overnachten in de sporthal met daarbij het aantal personen dat blijft overnachten. Daarnaast graag aangeven of je gebruik wilt maken van de lunch en diner optie.

 

1 belofte kunnen we als Stols Voetbal geven aan de teams die overnachten is dat we er met elkaar een super gezellig  voetbal weekend van gaan maken.

 

Hotel of groepsaccommodatie :

Mocht je als team graag in een hotel of groepsaccommodatie willen verblijven in de omgeving dan kan je als team hier zelf naar kijken en een geschikte locatie selecteren voor jezelf als team gericht op jullie eigen budget. Via www.trivago.nl kan je gericht zoeken naar de meest geschikte plek als team om te overnachten. 

 

Teams die voor deze optie kiezen zijn uiteraard ook van harte welkom om aan te sluiten bij de neven activiteiten in beide sportkantines op vrijdag en zaterdag avond en kunnen ook gebruik maken van de lunch die voor €5 en het diner voor €7.50 word aangeboden vanuit Stols Voetbal. Voor €25 per persoon zijn daarbij dan de lunch en diner maaltijden op vrijdag , zaterdag en zondag volledig verzorgd voor jullie als team.

 

Sportcentrum Galgenwaard