Voetbaldagen

 

Wat wil een kind in de leeftijdscategorie 6 tot 13 jaar die helemaal gek is van voetbal ?. Natuurlijk de hele dag met voetbal bezig zijn en dan het liefst met zoveel mogelijk vrienden.

 

Om die reden organiseert Stols Voetbal al jarenlang met veel plezier voetbaldagen in verschillende opzet bij meerdere verenigingen. Met name in de school vakanties is het een ideaal evenement voor elke voetbal vereniging die haar jeugdleden graag iets extra’s wil bieden. Voor elke vereniging kan Stols Voetbal een passend evenement in elkaar zetten. Van 1 voetbal dag , meerdere voetbaldagen tot zelfs zaalvoetbaldagen tijdens de winter maanden alles is in overleg mogelijk. Samen maken we het plan en wij zullen het evenement in onderling overleg volledig draaien.

 

Door de jarenlange ervaring en groot opgebouwde netwerk met onder andere verhuur bedrijven , prof voetballers of 1 tegen 1 kampioenen kunnen we bijna alles wat jullie als club in het programma willen hebben aanbieden. Er is bij een voetbal dag van Stols Voetbal maar 1 ding belangrijk en dat is namelijk dat het 1 groot voetbalfeest moet zijn voor alle aanwezige deelnemers. Zie hieronder wat sfeer filmpjes van eerder georganiseerde voetbaldagen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ook een voetbal dag te organiseren op je eigen vereniging vanuit Stols Voetbal neem dan contact op met ons. Naast een mooi vanuit onze kant volledig verzorgd voetbal evenement gaat er ook een deel van de omzet naar de vereniging waardoor het ook financieel aantrekkelijk is om een voetbal dag te organiseren. Daarnaast is het ook een mooie kans om bij het evenement plaatselijke sponsors te betrekken en in het zonnetje te zetten tijdens de voetbal dag. Uiteindelijk ontstaat er een win – win situatie vanuit een voetbal dag op alle mogelijke fronten.

 

Neem vrijblijvend contact op via info@stolsvoetbal.nl of bel naar 0631903462.