06-31903462

Welkom bij Stols Voetbal

Het bedrijf Stols Voetbal is vanaf 2015 actief als voetbal bedrijf in Nederland. Er werd begonnen met het aanbieden van voetbaldagen bij verschillende clubs. Dit werd later uitgebreid naar het ook aanbieden van toernooien. Inmiddels richten we ons met name op het aanbieden van unieke teamweekenden waarbij het spelen van een hoogwaardig toernooi hand in hand gaat met een uniek fun en teambuilding programma daar om heen. Het doel van Stols Voetbal is deelnemers een unieke voetbal beleving bieden als team en daarmee een hoogtepunt van het seizoen.

Over Stols Voetbal

Stols voetbal is vanaf 2015 actief in Nederland. Het bedrijf organiseert jaarlijks meerdere voetbaldagen, toernooien en vooral volledige team weekenden. Het doel van Stols Voetbal is deelnemers een unieke voetbal beleving bieden als team en daarmee een hoogtepunt van het seizoen.

Eigenaar Cor Stols is geboren op 29 december 1992 en op dit moment woonachting in Waddinxveen. Van jongs af is er een enorme passie voor voetbal. Eerst uiteraard zelf als voetballer maar inmiddels al weer meer dan 15 jaar als trainer. In 2015 dus de passie voor voetbal in combinatie gebracht met de ondernemende kwaliteiten door Stols Voetbal op te richten.

Dit is een fantastische keuze geweest want inmiddels is Stols Voetbal een groeiend bedrijf wat door het hele voetbalseizoen heen meerdere grote landelijke evenementen organiseert. Daarnaast is Cor huidig ook bij 2 clubs betrokken als HJO (PVCV en ASC). Als trainer in het bezit van TC 3 en TC 2 diploma met nog verdere ambities voor de toekomst.

Inmiddels hebben al veel clubs door heel Nederland met veel plezier meegedaan aan een evenement van Stols Voetbal. Maar het netwerk blijft elk jaar verder doorgroeien en wees dus zeker welkom om hierbij aan te sluiten en deel te nemen bij een Stols Voetbal evenement! Wellicht zie ik jullie snel bij één van de verschillende komende evenementen!

Cor Stols

Altijd te bereiken voor vragen of afstemming op 0631903462 

Max ter Steege is sinds 1 augustus 2023 ook onderdeel binnen de organisatie, na al een aantal toernooien en teamweekenden mee te hebben gedraaid bij Stols Voetbal.
 
Max is geboren op 8 augustus 1999 en woont in Bussum. Sinds jongs af aan is voetbal de grote passie van Max. Vandaar ook dat hij een sportopleiding heeft afgerond en al op jonge leeftijd voetbaltrainer werd. Max heeft UEFA C en UEAFA B op zijn naam. Binnen het voetbal heeft hij ook al meerdere toernooien en activiteiten georganiseerd. Daarnaast heeft Max een achtergrond binnen het basisonderwijs.
 
Max is momenteel jeugdtrainer bij PVCV in Vleuten, waar hij hoofdtrainer is van 2 selectieteams. Daarvoor is hij trainer geweest van jeugdteams bij o.a. Ajax, Fc Utrecht en AFC IJburg.
 
Max is zeer gemotiveerd om Stols Voetbal naar een hoger niveau te tillen en een rol te spelen binnen de organisatie. Dit om Stols Voetbal verder door te ontwikkelen en de organisatie van alle evenementen goed neer te zetten. Dit om alle deelnemers een onvergetelijke tijd te bieden!
 
Max is bereikbaar via WhatsApp op 0611239015

Kjeld van der Sanden is sinds 1 september 2023 ook onderdeel binnen de organisatie. Eerder heeft hij al een half jaar part time stage gelopen bij Stols Voetbal. 

Kjeld is geboren op 16 januari 2002 in Utrecht en woont momenteel in Houten. Op dit moment is Kjeld door middel van een stage bij Stols Voetbal zijn opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam aan het afronden. Daarnaast is Kjeld in het bezit van een UEFA C Diploma en heeft hij de TOPCOACH opleiding van FC Utrecht behaald.

Kjeld heeft ervaring met het coachen en trainen van verschillende leeftijden. Zo heeft hij bij CDW meerdere selectie teams getraind en bij de Pre-Academie van FC Utrecht de O11 tot en met de O8.

Kjeld wilt graag zijn opgedane kennis op het veld en van zijn opleiding gebruiken om Stols Voetbal verder te laten groeien. Ik hoop je snel te ontmoeten op een van de mooie activiteiten! Wil je alvast telefonisch contact? Whatsapp dan 06-31058476

 

Translate »