Voetbal bedrijf : Stols Voetbal

 

Het bedrijf Stols Voetbal is vanaf 2014 actief als voetbal bedrijf in Nederland. Er werd begonnen met het aanbieden van voetbaldagen bij verschillende clubs. Dit werd later uitgebreid naar het ook aanbieden van zaalvoetbaldagen in de wintermaanden. Vanaf 2015 werd er ook begonnen met het aanbieden van voetbal en zaal voetbal toernooien door heel Nederland vanuit verschillende clubs en sporthallen. Elk jaar groeide het bedrijf maar door waaruit nu in 2018 er is besloten om een website aan te maken met daarop alle evenementen die vanuit Stols Voetbal gaan plaats vinden met als doel meer landelijke bekendheid en een verdere groei van het voetbal evenementen aanbod.

logo Stols voetbal

Eigenaar : Cor Stols.

 

Geboren in Utrecht ( 1992 ) en op dit moment woonachtig in IJsselstein. Op dit moment alleenstaand wat erg goed bevalt met het huidige drukke voetbal bestaan. Vanaf jongs af besmet met het voetbal virus waarbij ik zelf de gehele jeugdopleiding van VVIJ in IJsselstein heb doorlopen. Daarna nog een aantal jaren bij de senioren gespeeld maar uiteindelijk er achter gekomen dat ik zelf training geven en daarnaast voetbal evenementen organiseren leuker vind dan het zelf spelen van voetbal.

 

Op 15 jarige leeftijd al begonnen als jeugdtrainer bij VVIJ. Na daar meerdere onderbouw selectie teams training te hebben gegeven een stap gemaakt naar SDZ voor 2 jaar en 1 jaar AVV Alphen waar ik bij meerdere selectie teams en andere functies actief ben geweest. Uiteindelijk 4 jaar geleden terecht gekomen bij PVCV waar ik komend voetbalseizoen aan mijn 5e voetbal seizoen ga starten. PVCV is een club waar ik als trainer en persoon het erg naar me zin heb en in verschillende functies actief ben. Naast dat ik trainer ben van meerdere jeugd selectie teams ben ik er ook TJC van de middenbouw. Ik organiseer het gehele jaar door al jaren verschillende voetbal evenementen binnen de club wat er voor zorgt dat ik op veel momenten gedurende de week te vinden ben op de voetbalvelden van PVCV in Vleuten.

 

Inmiddels heb ik ook de TC 3 en TC 2 cursus gevolgd bij de KNVB en heb daarnaast verschillende andere voetbal cursussen gevolgd op het gebied van techniektrainingen en scouting. Ik werk op dit moment al vanaf 2015 fulltime in het voetbal en dat bevalt erg goed en geeft me veel energie en plezier tegelijk. Mijn doel is om elk jaar weer bezig te zijn met mooie voetbal projecten en zo goed georganiseerde evenementen aan te bieden aan clubs , teams en deelnemers. Daarbij moeten de voor mij twee belangrijkste voorwaarden ontwikkeling en plezier in het voetbal altijd voorop staan. Ik kijk er in ieder geval naar uit om je als deelnemer te begroeten bij een toernooi vanuit Stols Voetbal dan wel bij een voetbal dag.