Op maandag 24 , dinsdag 25 en donderdag 27 augustus was het zover en stond het 1e Stols Voetbal evenement op het programma van dit voetbalseizoen met de PVCV zomer voetbaldagen. Maar liefst het maximale van 180 kinderen in de leeftijd 6 tot 13 jaar deden mee aan dit 3 daagse voetbal evenement in de laatste zomervakantie week. Op kleine buitjes na op de dinsdag was het 3 dagen lang perfect voetbalweer wat zorgde voor perfecte omstandigheden.

 

3 dagen lang werd de kinderen een uitgebreid voetbal maar ook ontspanning en fun programma aangeboden. Elke ochtend werd er specifiek 2 uur getraind door alle groepen onder leiding van 2 vaste trainers per groep. Tijdens de trainingen was er ook een welverdiende pauze met onder andere vers fruit voor de kinderen vanuit onze vaste PVCV groenteman Jan Bos.

 

Na de training de lunch gevolgd door elke dag de traditionele PVCV bingo. Met veel muziek en ontspanning tussendoor was het 3 dagen een groot feest tijdens de bingo.

 

In de middag was er elke dag een wisselend wedstrijd en spelletjesprogramma. Op dinsdag werd de dag ook afgesloten met een heuse penaltybokaal finale die gekeept werden door oud PVCV keepers Justin Eversen ( FC Utrecht en Bram Lammerse ( Sparta Rotterdam ). Luuk Kerpel bij de jongste groepen en Alec Mahieu bij de oudste groepen werden de winnaars en gingen met de grote bokaal naar huis.

 

Op de donderdag werd de dag feestelijk gestart met een opening met opkomst onder muziek en rook en levendige warming up met de enige echte PVCV mascotte Peevius. Aan het eind van de dag nog een minidoelen mikken finale waarbij de groepswinnaars naar huis gingen met een grote bak met popcorn.

 

Uiteindelijk werden alle deelnemers beloond voor hun inzet tijdens de 3 dagen en ging iedereen tevreden naar huis met een mooie medaille.

 

Al met al waren het weer 3 mooie voetbaldagen bij PVCV en daarmee een goede en geslaagde start van het nieuwe voetbalseizoen.