Schrijf je vanaf nu in voor de Randstad Cup van het komende 2020/2021 voetbal seizoen. Hieronder kan je alle informatie vinden.

 

Via deze weg nodig ik jullie graag uit voor al weer de 3e editie van de Randstad Cup in het komende 2020 / 2021 voetbal seizoen. In deze mail kan je hierover alle informatie vinden.

 

Wij zouden het daarnaast op prijs stellen als jullie de informatie zouden kunnen delen met alle teams binnen jullie club die in aanmerking komen om mee te doen.

 

Wellicht zien we jullie of meerdere teams vanuit jullie club als deelnemer aanwezig bij 1 van de toernooien. Wij als organisatie kijken er in ieder geval weer naar uit om mooie en veilige Randstad Cup toernooien neer te gaan zetten in het nieuwe voetbal seizoen.

 

3e editie Randstad Cup 2020 / 2021⚽️. Inschrijving geopend ✅.

Het onderbouw toernooi voor Hoofdklasse/1e klasse selectie teams van
onder 8
onder 9
onder 10
onder 11
onder 12
jaar vanuit de randstad omgeving. Met voor elke regio een speciaal groot regio toernooi en een groot finale toernooi voor de geplaatste teams ( top 3 per leeftijd categorie ) uit 4 Randstad gebieden in het FC Volendam stadion🏆.

Eventueel met toegepaste Corona regels. Maar toernooi gaat altijd door of word eventueel verzet naar andere datum mits noodzakelijk.

• Je speelt als team altijd 5 wedstrijden van 20 minuten tegen teams van hetzelfde niveau.
•Elk Randstad Cup toernooi is groots opgezet met opening , side events en feestelijke prijsuitreiking met beker voor elk team ( afhankelijk van Corona regels ).
•Kans om beste onderbouw team te worden van de regio en plaatsing voor Randstad Cup finale in het Kras stadion van FC Volendam.

Alle informatie over de Randstad Cup toernooi opzet kan je vinden via onderstaande link.

Opzet toernooi

De regio Randstad Cup toernooien zullen allemaal aan het begin van het seizoen in de maand september plaatsvinden. Hieronder per regio de locatie en vanuit welke steden je mee kan doen aan het toernooi ⚽️.

Regio Amsterdam >> zondag 6 september bij de Foresters in Heiloo ⚽️. Link >> https://www.stolsvoetbal.nl/regio-amsterdam/

Regio Utrecht >> zondag 13 september bij PVCV in Vleuten ⚽️. Link >> https://www.stolsvoetbal.nl/regio-utrecht/

Regio Den Haag >> zondag 20 september bij RCL in Leiderdorp ⚽️. Link >> https://www.stolsvoetbal.nl/regio-den-haag/

Regio Rotterdam >> zondag 27 september bij RCSV Zestienhoven in Rotterdam ⚽️. Link >> https://www.stolsvoetbal.nl/regio-rotterdam/

Kosten voor deelname aan het toernooi zijn €60 per team. Teams kunnen deelnemen aan het toernooi binnen eigen Randstad regio. Uitzonderingen om mee te doen bij toernooi andere regio doordat eigen toernooi vol is of qua datum niet uit komt graag per mail qua verzoek hierin.

Deelname is inclusief deelname aan toernooi met opening en prijsuitreiking met voor elk team altijd een beker. Als team speel je daarnaast gegarandeerd 5 wedstrijden in compact speelschema.

Inschrijven ?.

Stuur een mail met onderstaande gegevens naar info@stolsvoetbal.nl ✅.

• Welk regio toernooi je mee doet
• Clubnaam
• Team of meerdere teams vanuit 1 club.
• Naam contact persoon
• Mobiele nummer contact persoon

Let op per leeftijd categorie kunnen er tussen de 8 en 12 teams mee doen per toernooi waarbij vol is vol word gehanteerd. Schrijf je daarom tijdig in om teleurstelling te voorkomen ✔.

We kijken nu al uit naar mooie regio en finale Randstad Cup toernooien met veel onderbouw selectie teams van hoog niveau vanuit de gehele randstad ⚽️.

Organisator Stols Voetbal ⚽️.