Zondag 20 september de 3e Randstad Cup van het nieuwe voetbalseizoen op het programma met dit keer de regio Den Haag op het programma. We waren te gast op het prachtige sportpark van RCL waar al de moderne faciliteiten aanwezig zijn om een goed toernooi aan te bieden aan de teams. Uiteraard was er ook weer goed weer besteld en was het de gehele dag zonnig met een aangename temperatuur rond de 23 graden.

 

Alle teams netjes op tijd aangemeld waarbij we dan ook op tijd om 11.30 aan het toernooi konden gaan starten. Zoals altijd weer veel passie , strijd maar vooral goed voetbal vanaf het begin bij alle teams. Het was weer genieten van mooi voetbal op de verschillende velden en zichtbaar dat er weer veel talent aanwezig was vandaag. Daarnaast was Fanmarkt aanwezig met een mooie kraam vol met voetbalspullen en was het qua horeca in de kantine van RCL erg goed geregeld qua Corona route en uitgebreid aanbod.

 

Uiteindelijk werd er uiteraard ook weer gestreden om de Randstad Cup finale tickets en kan je hieronder de top 3 per leeftijdscategorie vinden.

 

JO8 leeftijd

 1. Katwijk
 2. FC Zoetermeer
 3. Wilhelmus

 

JO9 leeftijd

 1. UVS
 2. SJC
 3. Meerburg

 

JO10 leeftijd

 1. Utrecht Talents
 2. RCL
 3. FC VVC

 

JO11 leeftijd

 1. Oosterheem
 2. RCL
 3. Alphense Boys

 

JO12 leeftijd

 1. Voorschoten
 2. Wilhelmus
 3. CFA

 

Deze teams zullen we later in het seizoen gaan terug zien bij de finale dag in het FC Volendam stadion. Volgende week staat de laatste regio Randstad Cup op het programma van dit seizoen met dan nog de regio Rotterdam aan de beurt. Dit toernooi zal door omstandigheden op het mooie sportpark van VV de Meern gespeeld worden. Hopelijk kunnen we daar met de aanwezige teams nog een mooi toernooi neer zetten en zijn na dat toernooi alle finalisten bekend.