Zondag 22 september stond de derde Randstad Cup van dit seizoen op het programma met dit keer de regio Rotterdam aan de beurt. Het toernooi werd gehouden op het mooie en grote complex van RCSV Zestienhoven wat zich in de nieuwbouwwijk van Rotterdam bevind. De omstandigheden waren weer ideaal met een strakblauwe hemel met daarbij de zon en temperaturen boven de 20 graden.

 

Het toernooi werd traditioneel geopend met de opening ceremonie waarbij alle teams werden gepresenteerd aan het publiek en onder de klanken van het Wilhelmus en het rood , wit , blauwe rook vuurwerk de start van de dag goed was. Na de opening ging de bal om 11.30 rollen en was het weer smullen vandaag van het aanwezige niveau van de teams en individuele spelers. Op alle 10 velden waar op gespeeld werd regende het mooie acties , doelpunten maar ook zo goed als bij bijna alle wedstrijden sportief voetbal zoals we het graag zien.

 

Er was naast het voetbal ook genoeg te beleven op het sportpark met een springkussen , diverse verkoop punten met kleding , mini balletjes en natuurlijk ook veel diversiteit aan eten en drinken met onder andere een hamburger en ijs tent.

 

Om 16.00 precies begonnen de finales op de diverse velden en werd er fanatiek gestreden om het beste Randstad team te worden van de regio Rotterdam. Onderstaand is de top 3 te vinden bij alle leeftijd categorieën en tevens de teams die een Randstad Cup finale ticket hebben bemachtigd.

 

Onder 8 leeftijd :

 1. VVJ
 2. Betrokken Spartaan
 3. VFC

Onder 9 leeftijd :

 1. VFC
 2. Alexandria
 3. SJC

Onder 10 leeftijd :

 1. SJC
 2. SVM
 3. Zestienhoven

Onder 11 leeftijd :

 1. Alexandria
 2. PVCV
 3. AS 80

Onder 12 leeftijd :

 1. Betrokken Spartaan
 2. Zestienhoven
 3. Balcontrole

 

Deze teams zullen we terug zien bij het grote finale toernooi toernooi wat in het voorjaar van 2020 zal worden georganiseerd. Inmiddels zijn de geplaatste teams vanuit de regio’s Amsterdam , Rotterdam en Utrecht bekend en staat alleen het toernooi voor de regio Den Haag op het programma waar de laatste 3 geplaatste teams per leeftijd categorie nog bekend zullen worden. Op naar nog een mooie Randstad Cup toernooi dag bij RCL.