Zondag 27 september stond de laatste regionale Randstad Cup op het programma met als laatste de regio Rotterdam nog aan de beurt. Door strengere Coronamaatregelen in Rotterdam werd het toernooi niet bij RCSV Zestienhoven maar bij VV de Meern in Utrecht. Daar konden we op het mooie en grote sportpark van VV de Meern de 60 teams op een goede manier ontvangen en met een Corona reglement een veilig toernooi aanbieden.

 

Ook bij de laatste Randstad Cup was het niveau van de teams weer erg hoog en regende het prachtige doelpunten vanaf de start om 12.00. Wederom hadden we erg geluk met het weer en was het de gehele dag droog met nauwelijks wind. Ideale voetbal omstandigheden dus voor de spelers. In de kantine had VV de Meern een goed beleid qua aantal mensen wat naar binnen en buiten kon en er was ook een buiten horeca punt aanwezig met ook broodjes hamburger die als warme broodjes verkocht werden.

 

Om 16.25 konden we starten aan de finales en was het vuurwerk bij alle 5 de Randstad Cup finales en kregen we uiteindelijk onderstaande 5 regio Rotterdam winnaars. Daarbij ook de nummers 2 en 3 die ook geplaats zijn voor de Randstad Cup finale die in het voorjaar van 2021 zal worden gehouden bij FC Volendam.

 

JO8 leeftijd

 1. BFC
 2. AFC
 3. Smitshoek

 

JO9 leeftijd

 1. Excelsior Maassluis
 2. Amsterdam United
 3. VFC

 

JO10 leeftijd

 1. NextGen
 2. FC Eindhoven
 3. Meliani

 

JO11 leeftijd

 1. HVS
 2. AFC
 3. Balcontrole

 

JO12 leeftijd

 1. Smitshoek
 2. Capelle
 3. Balcontrole

 

Deze teams net zoals alle geplaatste teams van de voorgaande Randstad Cup toernooien van de regio Amsterdam , Utrecht en Den Haag gaan we terug zien bij FC Volendam. Wij als organisatie kijken nu al uit naar die mooie finale dagen en zijn benieuwd wie zich dan het beste team van de gehele Randstad Cup regio mag noemen.