Zondag 13 september de tweede Randstad Cup op het programma en dit keer de regio Utrecht aan de beurt. Gastclub was PVCV die de 54 deelnemende teams ontving op het prachtig moderne complex in Vleuten. Er was zoals altijd bij Stols Voetbal toernooien goed weer besteld en zo kregen we die weer met 23 graden en een heerlijk zonnetje over het sportpark heen.

 

Op de 4 velden werd om 11.30 afgetrapt en was het de gehele middag spektakel met mooie wedstrijden , doelpunten maar vooral veel voetbalplezier bij de deelnemende teams. Er waren daarnaast twee horecapunten aanwezig en zo ging het drinken , de broodjes en zelfs pizzapunten die aanwezig waren er goed door heen door de dag heen. Er waren ook twee kramen aanwezig met kleding en petten waardoor het goed en gezellig vertoeven was voor het aanwezig publiek.

 

Om 16.00 waren de standen opgemaakt en konden de finales beginnen. Op alle velden uiteindelijk spannende finales en vielen de beslissingen wie de winnaars zouden worden voor de regio Utrecht. Helaas alleen bij de O12 finale een incident maar voor de rest van de dag een mooie en sportieve dag vandaag tijdens de Randstad Cup. Hieronder uiteindelijk de top 3 per leeftijd categorie en deze teams zullen we in het voorjaar dan ook terug zien bij het finaletoernooi bij FC Volendam waar ze geplaatst voor zijn.

 

JO8 leeftijd

 1. Waterwijk
 2. Desto
 3. Sporting Martinus

 

JO9 leeftijd

 1. PVCV
 2. Sporting Martinus
 3. Odijk

 

JO10 leeftijd

 1. UVV
 2. Waterwijk
 3. WV HEDW

 

JO11 leeftijd

 1. Desto
 2. DVSU
 3. PVCV

 

JO12 leeftijd

 1. UVV
 2. AS 80
 3. AFC 34

 

Deze teams gaan we later dus terug zien bij FC Volendam. Uiteindelijk ging ieder team zoals het hoort met een mooie beker naar huis en kon iedereen hopelijk zo terug kijken op een geslaagde toernooidag.

 

Volgende week gaan we weer verder met dan de regio Den Haag op het programma. Dan zijn we te gast op het mooie complex van RCL en kunnen we er met de teams uit Den Haag hopelijk ook een prachtige voetbaldag van maken.