Zondag 6 september was het zover en stond eindelijk weer het 1e toernooi op het programma vanuit Stols Voetbal voor het nieuwe voetbal seizoen met de Randstad Cup Amsterdam bij de Foresters in Heiloo. Maar liefst 50 teams verdeeld over de leeftijden JO8 tot JO12 gingen met elkaar de strijd aan om het beste team van de regio Amsterdam te worden.

 

Op kleine buitjes na aan het einde van de ochtend was het qua weersomstandigheden een perfecte zondag voor het toernooi. Daardoor kon er voetbal worden gespeeld van zeer hoog niveau en was het genieten op de 4 velden waar gespeeld werd op het mooie sportpark van de Foresters. De gastclub had zich tevens goed voorbereid qua Corona reglement waardoor zeker op kleedkamer en horeca gebied het zeer voorspoedig en veilig allemaal verliep met duidelijke looproute en instructies.

 

Om 16.00 onder de heerlijke zon konden de finales starten en dat gaf bij alle categorie├źn vuurwerk en mooie wedstrijden. Tevens plaatsen binnen het Randstad Cup concept de 1e 3 teams zich voor de finaledag bij FC Volendam en zo waren de wedstrijden voor de 3e plaats ook nog een soort van finales voor de deelnemers. Hieronder de top 3 per leeftijdcategorie.

 

JO8 leeftijd

 1. AS 80
 2. Waterwijk
 3. CFA

 

JO9 leeftijd

 1. CFA
 2. AS 80
 3. Waterwijk

 

JO10 leeftijd

 1. AFC 34
 2. AS 80
 3. KON HFC

 

JO11 leeftijd

 1. Waterwijk
 2. AS 80
 3. Onze Gezellen

 

JO12 leeftijd

 1. Players of Tomorrow
 2. Kolping Boys
 3. AFC IJburg

 

Deze teams kregen na afloop van de finales allen een mooie beker en tevens het ticket voor de finaledag uitgereikt bij de feestelijke prijsuitreiking. De mooie teamfoto’s werden daarna nog trots genomen op het mooie hoofdveld van de Foresters en daarmee een geslaagde Randstad Cup dag afgesloten.

 

Komende zondag gaan we verder met de tweede Randstad Cup met dit keer de regio Utrecht aan de beurt waarbij PVCV in Vleuten de gastclub zal zijn.