Walibi Cup mei 2022

Tijdens het voetbalvrije inhaalweekend van vrijdag 6 tot zondag 8 mei 2022 zal Stols Voetbal een uniek teamweekend organiseren voor JO12 teams (die al 11×11 bij JO13 spelen) JO13 , JO14 en JO15 teams van hoofdklasse en divisie niveau. Deze teams zullen tijdens dit teamweekend 2 nachten verblijven op het mooie vakantiepark Walibi Village in Biddinghuizen.

 

Het unieke van dit teamweekend is dat de teams 1 dag een toernooi zullen spelen op het dichtbijgelegen sportpark van VVOG in Harderwijk en 1 dag het pretpark Walibi zullen bezoeken. Voetbal op hoog niveau bij een groots opgezet toernooi, plezier maken als team en teambuilding zullen daarbij samen komen tijdens dit weekend.

 

Zeker nu door Corona het lastiger is om naar het buitenland te gaan als team, is dit weekend het uitgewezen alternatief. Met daarbij ook de 100 procent garantie dat als het teamweekend niet door kan gaan dat je als team het volledige inschrijfgeld terug ontvangt.

 

Leeftijdscategorieën

 

Dit teamweekend is bedoeld voor teams van onderstaande 4 leeftijdscategorieën en niveau.

 

JO12 leeftijd (2010 ) die al in JO13 competitie 11×11 spelen

 

JO13 leeftijd ( 2009 ) van hoofdklasse en divisie niveau

 

JO14 leeftijd ( 2008 ) van hoofdklasse en divisie niveau

 

JO15 leeftijd ( 2007 ) van hoofdklasse en divisie niveau

Verblijf

Alle teams verblijven op het vakantiepark Walibi Village. Afhankelijk van het aantal personen wat mee gaat, worden jullie als team verdeeld over 4 , 7 en 8 persoonshuisjes. Deze huisjes zijn ruim en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel teamweekend (inclusief bedlinnen pakket).

 

Het park beschikt onder andere over een eigen winkel, zwembad (waar gebruik van gemaakt mag worden) en restaurant met ook take-away mogelijkheden qua snacks en pizza.  

 

Alle teams kunnen vrijdag 6 mei vanaf 16.00 inchecken in hun accommodatie die dan tot zondag 8 mei beschikbaar is voor jullie als groep. Zie via onderstaande link de verschillende huisjes en faciliteiten van het vakantiepark.

 

https://www.walibi.nl/nl/walibi-village

 

Toernooi

Het toernooi vind plaats op zaterdag 7 mei bij VVOG op één van de mooiste en grootste sportparken van Nederland. Dit sportpark beschikt over 8 hoogwaardige velden en een recent vernieuwde kantine en kleedkamers.

 

Elk team speelt op deze zaterdag 5 wedstrijden van 2 x 12 minuten. Dit zijn 3 poule wedstrijden en 2 plaatsings- en finalewedstrijden. Er zal een compact en strak schema zijn met korte wachttijden.

 

De wedstrijden zullen worden geleid door ervaren KNVB scheidsrechters.

 

Daarnaast zal het toernooi groots opgezet zijn met opening ceremonie voorafgaand de wedstrijden, meerdere side-events aanwezig op het sportpark en feestelijke prijsuitreiking na afloop met voor elk team een grote beker en elke speler een aandenken aan dit toernooi. 

 

Daarnaast wordt er een lunch verzorgd voor alle spelers , begeleiders en overige mensen die in Walibi Village verblijven. Zie via onderstaande link een impressie van het sportpark van VVOG.

 

https://www.vvog.nl/

 

Pretpark dag

De pretpark dag is op zondag 8 mei om daarmee het teamweekend op een geweldige manier af te sluiten. Alle teams hebben van 10.00 tot 18.00 toegang tot het pretpark Walibi wat door tieners algemeen wordt gezien als het gaafste pretpark van Nederland.

Ga met zijn allen in de achtbaan, wildwaterbaan dan wel overige attracties en maak er een mooie team dag van en daarmee afsluiting bij het gaafste voetbal teamweekend van Nederland.

 

Globale weekendprogramma

Vrijdag 6 mei

Vanaf 16.00 : Inchecken als team bij Walibi Village in je eigen huisjes

Avond : Vrij te besteden voor alle teams naar eigen keuze

 

Zaterdag 7 mei

10.00 : Opening ceremonie toernooi bij VVOG

10.30 – 16.00 : Toernooi

16.00 – 16.30 : Feestelijke prijsuitreiking met voor alle teams een beker en voor elke speler een toernooi aandenken.

Avond :  Voor de begeleiding en ouders zal er in de Walibi Lounge een feestavond zijn. Voor de spelers zal er deze avond ook een aanbod zijn qua activiteit. Waarschijnlijk in de richting van FIFA 2022 toernooi op playstation of Xbox. 

 

Zondag 8 mei

10.00 – 18.00 : Teams hebben de gehele dag vrij toegang tot het pretpark Walibi

18.00 : Teams keren weer huiswaarts na hopelijk een geweldig teamweekend en daarmee het hoogtepunt van het seizoen!

 

Kosten

Voor deelname aan het volledige teamweekend gelden onderstaande kosten.

 

Inschrijfgeld eenmalig als team : €75

 

Kosten per persoon voor het gehele teamweekend arrangement : €99

 

Dit arrangement is inclusief :

– 2 overnachtingen in een luxe 4 , 7 of 8 persoonshuisje Walibi Village

– Eigen bedlinnenpakket per persoon

– Deelname aan het toernooi op 7 mei bij VVOG

– Een grote beker voor elk team en aandenken voor elke speler

– Lunch op zaterdag 7 mei bij het toernooi

– Zaterdag avond activiteit voor begeleiding , ouders en spelers ( exclusief consumpties )

– Toegang tot pretpark Walibi op zondag 8 mei

 

Exclusief zijn alle overige maaltijden en drankjes die je zelf als team kan regelen. Er zijn onder andere take-away mogelijkheden op het park met snacks en Pizza’s. Maar je kan ook zelf boodschappen mee nemen en koken in de ruime keuken die aanwezig is in het huisje. Of je steekt de BBQ aan in de tuin bij je huisje. Alles is mogelijk om zelf op deze manier het teamweekend volledig naar eigen smaak in te richten buiten het programma.

 

Voorwaarden van inschrijving is dat je als team met minimaal 15 personen op Walibi Village verblijft. Dit kunnen spelers en begeleiding zijn maar ook overige ouders zijn uiteraard welkom. Er is geen maximaal aantal personen per groep. Inschrijven is mogelijk totdat alle huisjes volledig bezet zijn. Let dus op vol is vol !

 

Inschrijven

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het gaafste teamweekend van Nederland ? Met daarbij dus een groot toernooi spelen , 2 overnachtingen op Walibi Village en een dag naar het pretpark Walibi ? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

 

  1. Naam club ( bv. Argon )
  2. Elftal ( bv. JO13-1 )
  3. Naam contact persoon elftal ( bv. Marco van Basten )
  4. Mobiele nummer contact persoon ( bv. 0622334455)

 

Binnen 24 uur ontvang je dan een bevestiging terug en word je verzocht om binnen één week het inschrijfgeld van € 75 over te maken. Na het over maken van dit inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

 

Je wordt nadat deelname dan definitief is verzocht om binnen 2 weken na inventarisatie in het team het definitieve aantal personen door te geven wat aanwezig zal zijn tijdens het teamweekend (minimaal 15 personen). Dit geef je door middels een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl Na het doorgeven van dit aantal personen volgt de factuur die je als team dan binnen 2 weken dient te voldoen.

 

Als alles dan definitief geregeld is, zijn jullie er helemaal klaar voor en gaan we er met elkaar een onvergetelijk teamweekend van maken van vrijdag 6 tot zondag 8 mei !

 

Mocht het toernooi vanwege Corona dus niet door gaan ontvang je als team het volledige betaalde bedrag terug. Maar daar gaan we uiteraard rond die tijd niet van uit.

 

Heb je nog vragen ? neem dan contact op met Cor Stols via onderstaande 06 nummer

06-31903462 

Sportcentrum Galgenwaard