Zondag 15 september stond bij VV Brederodes in Vianen de Randstad Cup op het programma voor de regio Utrecht. Al vroeg kwamen de teams 1 voor 1 het sportpark op zodat we om 11.00 gezamenlijk konden gaan starten aan de centrale opening. Maar liefst het maximale van 50 teams deden er vandaag mee aan de Randstad Cup in de dus bekende leeftijd categorieën onder 8 , onder 9 , onder 10 , onder 11 en onder 12 jaar.

 

Om 11.00 werd de opening gestart en was het een mooi gezicht om alle teams gezamenlijk op het hoofdveld bij elkaar te zien. Samen onder rood , wit en blauw vuurwerk werd het Wilhelmus gezongen en de dag op een goede manier gestart. Om 11.30 kon het echte vuurwerk beginnen met de eerste wedstrijden waarbij er inderdaad volop spektakel aanwezig was op de 10 velden waar vandaag op gespeeld werden. Het regende doelpunten en het was dan ook genieten vandaag voor het ruim aanwezige publiek onder zeer prettige voetbalomstandigheden met temperaturen boven de 20 graden en zon.

 

Voor de kantine was er ook een gezellig plein opgebouwd met meerdere voetbalkramen met kleding , ballen en foto’s en was er ook een hamburgertent aanwezig die meer dan 600 hamburgers heeft verkocht op deze toernooidag!. 16.00 precies konden de finales starten en werd er bepaald wie de beste teams werden vanuit de regio Utrecht en welke 3 teams per leeftijd categorie zich plaatste voor het grote finale toernooi in 2020. Hieronder kan je de top 3 vinden van de Randstad Cup Utrecht per leeftijd categorie.

 

Onder 8 leeftijd :

 1. VVJ
 2. PVCV
 3. DTA

 

Onder 9 leeftijd :

 1. PVCV
 2. VVJ
 3. Geinoord

 

Onder 10 leeftijd :

 1. DSS
 2. VVJ
 3. Reiger Boys

 

Onder 11 leeftijd :

 1. Focus
 2. Geinoord
 3. Zwaluwen Utrecht

 

Onder 12 leeftijd :

 1. Hoogland
 2. Zwaluwen Utrecht
 3. JMSA

 

Bovenstaande teams hebben zich met deze notering dus geplaatst voor de Randstad Cup finale die in het voorjaar van 2020 gespeeld zal worden met alle geplaatste teams vanuit de 4 Randstad Cup regio’s. De dag werd vervolgend afgesloten met een feestelijker prijsuitreiking met voor elk team uiteraard een mooie beker. Er werden door bijna alle teams nog mooie elftal foto’s gemaakt met de beker en zo werd de dag op een fijne en prettige manier afgesloten. De organisatie kijkt in ieder geval terug op een prettige voetbaldag onder dus geweldige weersomstandigheden. Volgende week gaat de Randstad Cup verder met dan de regio Rotterdam aan de beurt met als gastclub RCSV Zestienhoven.