06-31903462

PVCV Paas Cup 2024

Na eerdere succesvolle edities bij PVCV en VV de Meern zullen we ook dit seizoen een groot tweedaags paas toernooi gaan organiseren als Stols Voetbal. Dit keer weer bij vereniging PVCV in Vleuten (Utrecht). Het toernooi staat dit seizoen gepland op zaterdag 30 en zondag 31 maart(1e paasdag).

Het toernooi is bedoeld voor JO8 t/m JO12 teams van hoofdklasse/1e klasse niveau. Deze teams spelen tijdens het toernooi op zaterdag hun poule wedstrijden en op zondag de finale wedstrijden. Je speelt beide dagen op een dagdeel dus in de ochtend of de middag. Daarnaast is er op zaterdag 30 maart ook een 1 daags toernooi voor teams van JO7 leeftijd. 

Leeftijdscategorieën + aantal beschikbare plekken! Update 5 maart 2023

√ JO7 leeftijd (2017)   – Alleen op zaterdag 30 maart       – 6×6 kwart veld – VOL! 

√ JO8 leeftijd (2016)   – Hoofdklasse en 1e klasse niveau – 6×6 kwart veld – VOL!

√ JO9 leeftijd (2015)   – Hoofdklasse en 1e klasse niveau – 6×6 kwart veld – VOL!

√ JO10 leeftijd (2014) – Hoofdklasse en 1e klasse niveau – 6×6 kwart veld – VOL! 

√ JO11 leeftijd (2013) – Hoofdklasse en 1e klasse niveau – 8×8 half veld    – VOL!

√ JO12 leeftijd (2012) – Hoofdklasse en 1e klasse niveau – 8×8 half veld    – VOL!

Toernooi opzet

* Bij elke leeftijdscategorie zullen minimaal 16 teams mee doen aan het toernooi.

* Ieder team speelt zowel op zaterdag 30 maart als wel zondag 31 maart meerdere wedstrijden tijdens een dagdeel. (uitgezonderd JO7 leeftijd die alleen op zaterdag 30 maart speelt). Op zaterdag 30 maart zijn dat poule wedstrijden en op zondag 31 maart finale wedstrijden. Iedereen speelt dan dus zondag 31 maart op zijn eigen niveau voor het kampioenschap binnen hun categorie.

* Er zal een compact schema gehanteerd worden met korte wachttijden.

* Het toernooi zal groots opgezet zijn met meerdere side events aanwezig op het sportpark, en na het toernooi een feestelijke prijsuitreiking op een echt groot podiumbalkon! Waarbij er voor ieder team een grote beker zal zijn om het toernooi goed af te sluiten!

 

Sportpark PVCV

Het toernooi zal worden gespeeld op één van de mooiste en modernste sportparken van Nederland. Namelijk het sportpark Fletiomare van PVCV wat mooi centraal gevestigd is in de randstad. Ideaal dus qua afstand voor bijna alle windstreken vanuit de randstad en eventueel net daarbuiten.

Het sportpark beschikt over 4 hoogwaardige kunstgrasvelden. Er is daarnaast een sfeervolle kantine aanwezig met een terras waarvan uit je alle velden kunt zien. Er zijn ook maar liefst 16 kleedkamers aanwezig met aangrenzende EHBO ruimte.

Het sportpark zal tijdens het toernooi weekend feestelijk worden aangekleed zodat de kinderen en aanwezige publiek zich echt twee dagen vol kunnen uitleven en zullen gaan genieten. 

Inschrijfkosten

De kosten om aan het 2 daagse toernooi mee te doen zijn slechts €120 per team. Voor het 1 daagse JO7 (2017) toernooi op zaterdag 30 maart zijn de kosten €60 per team.

Naast deelname aan een groots opgezet toernooi krijgt ieder team dus een mooie grote beker. Ook is er voor de spelers gedurende dagen limonade beschikbaar en krijgen alle teams voorafgaand het toernooi een leuk welkomstpakketje.

Inschrijven?

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het grootste en leukste opgezette Paastoernooi van Nederland? Met spelen op een mooi modern sportpark, tegenstanders tegenkomen van hetzelfde hoge niveau en een feestelijk toernooi afsluiting.

Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

√ Naam club (bv. Argon)    

√ Elftal (bv. JO11-1)

√ Naam contact persoon elftal (bv. Marco van Basten)

√ Mobiele nummer contact persoon (bv. 0622334455)

Binnen 24 uur ontvang je dan een bevestiging terug en word je verzocht om binnen één week het inschrijfgeld over te maken. Na het over maken van dit inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

Let op er zijn dus een beperkt aantal plekken beschikbaar waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je dus tijdig in als je er bij wilt zijn met Pasen! 

Translate »