06-31903462

 

Na meerdere succesvolle toernooien in Nederland, worden er voor het eerst dit seizoen twee grote weekendtoernooien georganiseerd in België. De Kempense Meren Cup is 1 van deze weekenden en ideaal om in het buitenland als team je seizoen goed af te sluiten!

De Kempense Meren Cup zal in het weekend van 31 mei tot 2 juni plaatsvinden. Deze teams zullen tijdens dit weekend twee of drie nachten verblijven op het mooie en grote vakantiepark Sunparks Kempense Meren in Mol.

Het toernooi wordt gespeeld op twee dagdelen, zodat je als team de andere dagdelen vrij bent en in kan vullen naar eigen wens. Het toernooi vindt plaats op een modern en nabij gelegen sportpark.

Een uniek weekend, waarbij: teambuilding, plezier maken en voetballen op niveau samen gaan!

Leeftijdscategorieën + update aantal vrije plekken per categorie! (4 februari 2024) De Kempense Meren Cup zit volledig VOL!

Dit teamweekend is bedoeld voor teams van onderstaande 5 leeftijdscategorieën en niveau.

√ JO13 leeftijd (2011) van hoofdklasse en divisie niveau – VOL!

√ JO15 leeftijd (2009) van 2e klasse niveau en lager – VOL! 

√ JO15 leeftijd (2009) van hoofdklasse en divisie niveau – VOL!

√ JO17 leeftijd (2007) van 2e klasse niveau en lager – VOL!

√ JO17 leeftijd (2007) van hoofdklasse en divisie niveau – VOL!

Teams van JO12 (2012), JO14 (2010) en JO16 (2008) leeftijd kunnen in overleg met de organisatie ook deelnemen aan dit teamweekend. Ook teams die 1e klasse niveau JO13, JO15 of JO17 spelen kunnen in overleg met de organisatie deelnemen.

Verblijf

Alle teams verblijven op het Sunparks Kempense Meren. Afhankelijk van het aantal personen wat mee gaat, worden jullie als team verdeeld over huisjes voor 4, 6 en 8 personen. Deze huisjes zijn ruim en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel teamweekend (inclusief bedlinnen pakket).

Het park beschikt onder andere over een eigen winkel, subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo (waar gratis gebruik van gemaakt mag worden), meerdere sportfaciliteiten, bowling, groot zwemmeer, bar, snackbar en restaurant. 

Alle teams kunnen vrijdag 31 mei vanaf 15.00 uur inchecken in hun accommodatie die tot maandag 3 juni 10:00 uur beschikbaar is voor jullie als groep. Je kan als groep ook de gehele zondag 2 juni uitchecken. Zie via onderstaande link de verschillende huisjes en faciliteiten van het vakantiepark.

https://www.sunparks.com/be-nl/vakantiepark-belgie-kempense-meren_KM-E_fp

Omgeving 

Sunparks Kempense Meren ligt in een schitterend natuurgebied vol met meertjes en grote uitgestrekte bosgebieden. Hier kan je als team lekker gaan zwemmen bij goed weer dan wel iets sportiefs ondernemen zoals een mountainbike tocht. Daarnaast zijn er meerdere leuke steden om te bezoeken zoals Mol en Lommel en is Antwerpen ook op rijafstand van circa 50 minuten. Maak je teamweekend dus compleet om tijdens de vrije dagdelen dus zo veel als mogelijk van de mooie omgeving te zien, en daarin te ondernemen!

Toernooi

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni op een nabijgelegen modern sportpark. Dit sportpark beschikt over meerdere hoogwaardige velden, een moderne kantine en kleedkamers.

Elk team speelt op deze twee dagen tijdens een dagdeel, waarbij je verdeeld over de dagen gegarandeerd zes wedstrijden speelt van 2×12 minuten.

Er zullen op het toernooi twee verschillende soorten wedstrijden zijn, namelijk: poule- en finalewedstrijden. Er zal een compact en strak schema zijn met korte wachttijden.

Naast het toernooi is er ook een penaltybokaal, waar mooie prijzen te winnen zijn!

De wedstrijden zullen worden geleid door bondscheidsrechters.

Het toernooi zal groots opgezet zijn met een openingsceremonie, meerdere side-events op het sportpark en een feestelijke prijsuitreiking na afloop met voor elk team een grote beker en voor iedere speler een aandenken aan dit toernooi!

Globale weekendprogramma

Vrijdag 31 mei

Vanaf 15.00 uur: Inchecken als team bij Sunparks Kempense Meren vakantiepark in je eigen huisjes.

Avond: Er zal voor alle teams tussen 19.00 en 22.00 uur een actief avondprogramma zijn waar iedereen kosteloos aan kan deelnemen. De verschillende activiteiten zullen voorafgaand het weekend worden gecommuniceerd.

Zaterdag 1 juni

Teams spelen afhankelijk vanuit de indeling van 09.30 tot 13.30 uur of 13.30 tot 17.30 uur tijdens hun dagdeel meerdere poulewedstrijden. Voorafgaand aan de wedstrijden zullen beide dagdelen groots worden geopend, middels opkomst en presentatie van de teams.

Het andere dagdeel en de avond is vrij in te vullen door de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op Sunparks Kempense Meren waar jullie verblijven, waaronder het zwembad of de meerder sport en spel mogelijkheden.

Zondag 2 juni

Teams spelen afhankelijk vanuit de indeling van 09.30 tot 13.30 uur of 13.30 tot 17.30 uur tijdens hun dagdeel meerdere finale wedstrijden. Na afloop van beide dagdelen zal het toernooi feestelijk worden afgesloten middels een prijsuitreiking.

Het andere dagdeel is vrij in te vullen door de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op Sunparks Kempense Meren waar jullie verblijven, waaronder het zwembad of de meerdere sport en spel mogelijkheden.

Je hebt als groep zelf de keuze om de gehele zondag 2 juni of maandag 3 juni voor 10.00 uit te checken uit jullie huisjes

Kosten

Voor deelname aan het volledige teamweekend gelden onderstaande kosten.

Inschrijfgeld eenmalig als team : €75,-

Kosten per persoon voor het gehele teamweekend arrangement : €139,- (mits je op zondag vertrekt)

Wanneer je tot maandag in de huisjes blijft geldt er een meerprijs van €5,- per persoon. Dus dan zijn de kosten €144,- per persoon voor het gehele teamweekend arrangement.

Dit arrangement is inclusief :

* 2 of 3 overnachtingen in een luxe 4, 6 of 8 persoonshuisje op Sunparks Kempense Meren

* Eigen bedlinnenpakket per persoon

* Deelname aan het toernooi op zaterdag 1 en zondag 2 juni.

* Een grote beker voor elk team en aandenken voor elke speler na het toernooi

* Op beide dagen een tussendoorpakketje per team gevuld met drinken en koek

* Gratis toegang tot vele faciliteiten op het park

* Activiteiten programma op vrijdag 31 mei

 

Exclusief alle overige maaltijden en drankjes die je zelf als team kan regelen. Er zijn onder andere mogelijkheden op het park met een restaurant en snackbar. Uiteraard kun je ook zelf boodschappen halen en koken in de ruime keuken die aanwezig is in het huisje. Of je steekt de BBQ aan in de tuin bij je huisje. Alles is mogelijk om zelf op deze manier het teamweekend volledig naar eigen smaak en budget in te richten buiten het georganiseerde programma.

Voorwaarden van inschrijving is dat je als team met minimaal 15 personen op Sunparks Kempense Meren verblijft. Dit kunnen spelers en begeleiding zijn, maar ook overige ouders zijn uiteraard welkom. Juist met een grote groep spelers en ouders op stap gaan is natuurlijk het gezelligste! Er is geen maximaal aantal personen per groep. Inschrijven is mogelijk totdat alle huisjes volledig bezet zijn. Let dus op vol is vol!

Inschrijven

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het gaafste onderbouw teamweekend van Nederland? Met daarbij dus een groot toernooi spelen in een echt voetbalstadion en twee of drie overnachtingen op een luxe nabijgelegen Landal GreenParks met veel aanwezige faciliteiten.

Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

√ Naam club (bv. Argon)

√ Elftal (bv. JO11-1)

√ Naam contactpersoon elftal (bv. Marco van Basten)

√ Mobiele nummer contactpersoon (bv. 0622334455)

Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging en word je verzocht binnen één week het inschrijfgeld van € 75,- over te maken. Na het overmaken van het inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

Je wordt na bevestiging verzocht binnen 2 weken het definitieve aantal personen door te geven wat aanwezig zal zijn tijdens het teamweekend (minimaal 15 personen). Dit geef je door middels een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl

Na het doorgeven van dit aantal personen volgt de factuur die je als team dan binnen 4 weken dient te voldoen. (eventuele betalingsregeling is mogelijk).

Als alles dan definitief geregeld is, zijn jullie er helemaal klaar voor en gaan we er met elkaar een onvergetelijk teamweekend van maken van vrijdag 31 juni tot zondag 2 juni (of maandag 3 juni)!

Heb je nog vragen? neem dan contact op met Cor Stols via de mail op info@stolsvoetbal.nl of telefonisch 0631903462.

Translate »