06-31903462

Na meerdere succesvolle toernooien in Nederland, worden er voor het eerst dit seizoen twee grote weekendtoernooien georganiseerd in België. De Oostduinkerke Cup is 1 van deze weekenden en ideaal om in België als team je seizoen goed af te sluiten!

De Oostduinkerke Cup zal in het weekend van 14 juni tot 16 juni plaatsvinden. De teams zullen tijdens dit weekend twee of drie nachten verblijven op het mooie en grote vakantiepark Sunparks Oostduinkerke aan zee.

Het toernooi wordt gespeeld op twee dagdelen, zodat je als team de andere dagdelen vrij bent en in kan vullen naar eigen wens. Het toernooi vindt plaats op een modern en nabij gelegen sportpark.

Een uniek weekend, waarbij: teambuilding, plezier maken en voetballen op niveau samen gaan!

Leeftijdscategorieën

Dit teamweekend is bedoeld voor teams van onderstaande 6 leeftijdscategorieën en niveau.

√ JO13 leeftijd (2011) van 2e klasse niveau en lager 

√ JO13 leeftijd (2011) van hoofdklasse en divisie niveau 

√ JO15 leeftijd (2009) van 2e klasse niveau en lager 

√ JO15 leeftijd (2009) van hoofdklasse en divisie niveau

√ JO17 leeftijd (2007) van 2e klasse niveau en lager 

√ JO17 leeftijd (2007) van hoofdklasse en divisie niveau 

Teams van JO12 (2012) , JO14 (2010) en JO16 (2008) leeftijd kunnen in overleg met de organisatie ook deelnemen aan dit teamweekend. Ook teams die 1e klasse niveau JO13, JO15 of JO17 spelen kunnen in overleg met de organisatie deelnemen. 

Verblijf

Alle teams verblijven op het Sunparks Oostduinkerke aan zee. Afhankelijk van het aantal personen wat mee gaat, worden jullie als team verdeeld over huisjes voor 4, 6 en 8 personen. Deze huisjes zijn ruim en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel teamweekend (inclusief bedlinnen pakket).

Het park beschikt onder andere over een eigen winkel, subtropisch zwemparadijs Aquafun (waar gratis gebruik van gemaakt mag worden), bowling, groot zwemmeer, meerdere sportfaciliteiten, bar, en meerdere restaurants. 

Alle teams kunnen vrijdag 14 juni vanaf 15.00 uur inchecken in hun accommodatie die tot maandag 17 juni 10:00 uur beschikbaar is voor jullie als

groep. Je kan als groep ook de gehele zondag 16 juni uitchecken. Zie via onderstaande link de verschillende huisjes en faciliteiten van het vakantiepark.

https://www.sunparks.com/be-nl/vakantiepark-belgie-oostduinkerke-aan-zee_OD-E_fp

Omgeving 

Sunparks Oostduinkerke ligt zo goed als tegen de kust aan met uitgestrekte strand en boulevard van Oostduinkerke. Hier kan je als team heerlijk het strand bezoeken en zullen jullie je gegarandeerd uren vermaken met de talloze tentjes en activiteiten die daar te ondernemen zijn. Daarnaast zijn er meerdere leuke steden om te bezoeken zoals de Panne en Nieuwpoort en is Brugge ook op rijafstand van circa 40 minuten. Maak je teamweekend dus compleet om tijdens de vrije dagdelen dus zo veel als mogelijk van de mooie omgeving te zien, en daarin te ondernemen!

Toernooi

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni op een nabijgelegen modern sportpark. Dit sportpark beschikt over meerdere hoogwaardige velden, moderne kantine en kleedkamers.

Elk team speelt op deze twee dagen tijdens een dagdeel, waarbij je verdeeld over de dagen gegarandeerd zes wedstrijden speelt van 2×12 minuten.

Er zullen op het toernooi twee verschillende soorten wedstrijden zijn, namelijk: poule- en finalewedstrijden. Er zal een compact en strak schema zijn met korte wachttijden.

Naast het toernooi is er ook een penalty bokaal, waar mooie prijzen te winnen zijn!

De wedstrijden zullen worden geleid door bondscheidsrechters.

Het toernooi zal groots opgezet zijn met een openingsceremonie, meerdere side-events op het sportpark en een feestelijke prijsuitreiking met voor elk team een grote beker en voor iedere speler een aandenken aan dit toernooi!

Globale weekendprogramma

Vrijdag 14 juni

Vanaf 15.00 uur: Inchecken als team bij Oostduinkerke aan zee vakantiepark in je eigen huisjes.

Avond: Er zal voor alle teams tussen 19.00 en 22.00 uur een actief avond programma zijn waar iedereen kosteloos aan kan deelnemen. De verschillende activiteiten zullen voorafgaand het weekend worden gecommuniceerd.

Zaterdag 15 juni

Teams spelen afhankelijk vanuit de indeling van 09.30 tot 13.30 uur of 13.30 tot 17.30 uur tijdens hun dagdeel meerdere poulewedstrijden. Voorafgaand aan de wedstrijden zullen beide dagdelen groots worden geopend middels opkomst en presentatie van de teams.

Het andere dagdeel en de avond is vrij in te vullen door de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op Sunpark Oostduinkerke aan zee waar jullie verblijven, waaronder het zwembad of de meerdere sport en spel mogelijkheden.

Zondag 16 juni

Teams spelen afhankelijk vanuit de indeling van 09.30 tot 13.30 uur of 13.30 tot 17.30 uur tijdens hun dagdeel meerdere finale wedstrijden. Na afloop van beide dagdelen zal het toernooi feestelijk worden afgesloten middels een prijsuitreiking.

Het andere dagdeel is vrij in te vullen door de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op Sunpark Oostduinkerke aan zee waar jullie verblijven, waaronder het zwembad of de meerdere sport en spel mogelijkheden.

Je hebt als groep zelf de keuze om de gehele zondag 16 juni of maandag 17 juni voor 10.00 uur uit te checken uit jullie huisje.

Kosten

Voor deelname aan het volledige teamweekend gelden onderstaande kosten.

Inschrijfgeld eenmalig als team : €75,-

Kosten per persoon voor het gehele teamweekend arrangement : €144,- (mits je op zondag vertrekt)

Wanneer je tot maandag in de huisjes blijft geld er een meerprijs van €5,- per persoon. Dus dan zijn de kosten €149,- per persoon voor het gehele teamweekend arrangement.

Dit arrangement is inclusief :

* 2 of 3 overnachtingen in een luxe 4, 6 of 8 persoonshuisje op Sunpark Oostduinkerke aan zee

* Eigen bedlinnenpakket per persoon

* Deelname aan het toernooi op zaterdag 15 en zondag 16 juni

* Een grote beker voor elk team en aandenken voor elke speler na het toernooi

* Op beide dagen een tussendoorpakketje per team gevuld met drinken en koek

* Gratis toegang tot alle faciliteiten op het park

* Activiteiten programma op vrijdag 14 juni

Exclusief alle overige maaltijden en drankjes die je zelf als team kan regelen. Er zijn onder andere mogelijkheden op het park met een restaurant en snackbar. Uiteraard kun je ook zelf boodschappen halen en koken in de ruime keuken die aanwezig is in het huisje. Of je steekt de BBQ aan in de tuin bij je huisje. Alles is mogelijk om zelf het teamweekend volledig naar eigen smaak en budget in te richten buiten het georganiseerde programma.

Voorwaarden van inschrijving is dat je als team met minimaal 15 personen op Sunpark Oostduinkerke verblijft. Dit kunnen spelers en begeleiding zijn, maar ook overige ouders zijn uiteraard welkom. Juist met een grote groep spelers en ouders op stap gaan is natuurlijk het gezelligste! Er is geen maximaal aantal personen per groep. Inschrijven is mogelijk totdat alle huisjes volledig bezet zijn. Let dus op vol is vol!

Inschrijven

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het gaafste teamweekend van België? Met daarbij dus een groot toernooi spelen en verblijf op Sunpark Oostduinkerke aan zee.

Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

√ Naam club (bv. Argon)

√ Elftal (bv. JO13-1)

√ Naam contactpersoon elftal (bv. Marco van Basten)

√ Mobiele nummer contactpersoon (bv. 0622334455)

Binnen 24 uur ontvang je dan een bevestiging terug en word je verzocht om binnen één week het inschrijfgeld van € 75,- over te maken. Na het overmaken van het inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

Je wordt na bevestiging verzocht binnen 2 weken het definitieve aantal personen door te geven wat aanwezig zal zijn tijdens het teamweekend (minimaal 15 personen). Dit geef je door middels een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl

Na het doorgeven van dit aantal personen volgt de factuur die je als team dan binnen 4 weken dient te voldoen (eventuele betalingsregeling is mogelijk).

Als alles dan definitief geregeld is, zijn jullie er helemaal klaar voor en gaan we er met elkaar een onvergetelijk teamweekend van maken van vrijdag 14 tot zondag 16 juni/maandag 17 juni!

Heb je nog vragen? neem dan contact op met Cor Stols via mail op info@stolsvoetbal.nl of telefonisch op 0631903462.

Translate »