06-31903462

Na twee eerdere succesvolle edities van de Walibi Cup in 2022 en 2023 komt er uiteraard een 3e nu nog grotere editie in 2024. In 2024 zijn er weer twee Walibi Cup weekenden voor meerdere leeftijdscategorieën en niveaus. 

Het 1e Walibi Cup weekend van 2024 zal in het voetbalvrije inhaalweekend van vrijdag 3 tot zondag 5 mei 2024 plaatsvinden. Ideaal om tijdens het seizoen op stap te gaan als team! Deze teams zullen tijdens dit teamweekend 2 nachten verblijven op het mooie vakantiepark Walibi Village in Biddinghuizen. 

Het unieke van dit Walibi Cup teamweekend is dat de teams 1 dag een toernooi zullen spelen op het nabijgelegen sportpark van VVOG in Harderwijk en 1 dag het pretpark Walibi zullen bezoeken. Voetbal op hoog niveau bij een groots opgezet toernooi, plezier maken als team en teambuilding zullen daarbij samenkomen tijdens dit weekend.

Leeftijdscategorieën

Dit teamweekend is bedoeld voor teams van onderstaande 8 leeftijdscategorieën en niveau.

JO11 leeftijd (2013) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (8×8) 

JO12 leeftijd (2012) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (8×8) 

JO13 leeftijd (2011) van 2e klasse niveau en lager 

JO13 leeftijd (2011) van hoofdklasse en divisie niveau 

JO15 leeftijd (2009) van 2e klasse niveau en lager 

JO15 leeftijd (2009) van hoofdklasse en divisie niveau 

JO17 leeftijd (2007) van 2e klasse niveau en lager 

JO17 leeftijd (2007) van hoofdklasse en divisie niveau 

Teams van JO12 die 11×11 spelen (2012), JO14 (2010) en JO16 (2008) leeftijd kunnen in overleg met de organisatie ook deelnemen aan dit teamweekend. Ook teams die 1e klasse niveau JO13, JO15 of JO17 spelen in overleg met de organisatie deelnemen. 

Verblijf

Alle teams verblijven op het vakantiepark Walibi Village. Afhankelijk van het aantal personen die mee gaan, worden jullie als team verdeeld over 4, 7 en 8 persoonshuisjes. Deze huisjes zijn ruim en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel teamweekend (inclusief bedlinnen pakket).

Het park beschikt onder andere over een eigen winkel, zwembad (waar gratis gebruik van gemaakt mag worden) en restaurant met ook take-away mogelijkheden qua snacks en pizza. 

Alle teams kunnen vrijdag 3 mei vanaf 16.00 uur inchecken in hun accommodatie die dan tot zondag 5 mei beschikbaar is voor jullie als groep. Zie via onderstaande link de verschillende huisjes en faciliteiten van het vakantiepark.

https://www.walibi.nl/nl/walibi-village

FIFA Toernooi

Op vrijdagavond 3 mei staat er een FIFA PlayStation toernooi op het programma in de Walibi Village lounge. Hier kunnen alle deelnemers kosteloos aan meedoen en de strijd aangaan om de Walibi Cup 2024 FIFA kampioen te worden.

De ervaring van de eerdere edities leert dat het FIFA toernooi een gezellige en ideale start is van het Walibi Cup weekend. Ga dus met elkaar de strijd aan op de PlayStation met uiteraard mooie prijzen voor de winnaars!

Pretpark dag

De pretpark dag is op zaterdag 4 mei. Alle teams hebben van 10.00 tot 18.00 uur toegang tot het pretpark Walibi wat door tieners algemeen wordt gezien als het gaafste pretpark van Nederland.

Ga met zijn allen in de achtbaan, wildwaterbaan dan wel overige attracties en maak er een mooie teamdag van bij het gaafste voetbal teamweekend van Nederland.

Toernooi

Het toernooi vindt plaats op zondag 5 mei bij VVOG op één van de mooiste en grootste sportparken van Nederland. Dit sportpark beschikt over 8 hoogwaardige velden, recent vernieuwde kantine en kleedkamers.

Elk team speelt op deze zondag 5 wedstrijden van 2×10 minuten. Er zal een compact en strak schema zijn met korte wachttijden.

De wedstrijden zullen worden geleid door ervaren KNVB scheidsrechters.

Het toernooi zal groots opgezet zijn met een openingsceremonie voorafgaand aan de wedstrijden, meerdere side-events op het sportpark en een feestelijke prijsuitreiking met voor elk team een grote beker en voor iedere speler een aandenken aan dit toernooi!

Daarnaast wordt er een lunch verzorgd voor alle spelers, begeleiders en overige mensen die in Walibi Village verblijven. Zie via onderstaande link een impressie van het sportpark van VVOG.

https://www.vvog.nl/ 

De combinatie van op zaterdag Walibi bezoeken en het weekend op zondag afsluiten met het toernooi is bij de eerdere edities als zeer prettig ervaren door de deelnemende teams.

Globale weekendprogramma

Vrijdag 3 mei

Vanaf 16.00 uur: Inchecken als team bij Walibi Village in je eigen huisjes.

Avond: FIFA PlayStation toernooi in de Walibi Village lounge. Voor de volwassen begeleiding zal er een gezellige ruimte zijn met muziek waar een drankje kan worden gedronken als groep.

Daarnaast kan het zwembad op Walibi Village door iedereen ook vrij bezocht worden tot 22.00 uur.

Zaterdag 4 mei

10.00 – 18.00 uur: Teams hebben de gehele dag vrij toegang tot pretpark Walibi. 

Het zwembad is ook weer vrij toegankelijk tot 22.00 uur.

Zondag 5 mei 

10.00 uur: Openingsceremonie toernooi bij VVOG 

10.30 – 16.00 uur: Toernooi

16.00 – 16.30 uur: Feestelijke prijsuitreiking met voor alle teams een beker en voor elke speler een aandenken.

16.30 uur: Teams keren huiswaarts na hopelijk een geweldig teamweekend en daarmee het hoogtepunt van het seizoen!

Kosten

Voor deelname aan het volledige teamweekend gelden onderstaande kosten.

Inschrijfgeld eenmalig als team: €75,-

Kosten per persoon voor het gehele teamweekend arrangement: €139,-

Dit arrangement is inclusief:

* 2 overnachtingen in een luxe 4, 7 of 8 persoonshuisje Walibi Village

* Eigen bedlinnenpakket per persoon

* Deelname aan het toernooi op zondag 5 mei bij VVOG

* Een grote beker voor elk team en aandenken voor elke speler

* Op zondag 5 mei bij het toernooi een tussendoorpakketje per team gevuld met drinken en koek

* Deelname aan FIFA PlayStation activiteit op vrijdag 3 mei

* Toegang tot pretpark Walibi op zaterdag 4 mei

Exclusief zijn alle overige maaltijden en drankjes die je zelf als team kan regelen. Er zijn onder andere take-away mogelijkheden op het park met snacks en pizza’s. Je kunt ook zelf boodschappen meenemen en koken in de ruime keuken die aanwezig is in het huisje. Of je steekt de BBQ aan in de tuin bij je huisje. Alles is mogelijk om zelf het teamweekend volledig naar eigen smaak en budget in te richten buiten het georganiseerde programma.

Voorwaarden van inschrijving is dat je als team met minimaal 15 personen op Walibi Village verblijft. Dit kunnen spelers en begeleiding zijn, maar ook overige ouders zijn uiteraard welkom. Juist met een grote groep spelers en ouders op stap gaan is natuurlijk het gezelligste! Er is geen maximaal aantal personen per groep. Inschrijven is mogelijk totdat alle huisjes volledig bezet zijn. Let dus op vol is vol!

Inschrijven

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het gaafste teamweekend van Nederland? Met daarbij dus een groot toernooi spelen, twee overnachtingen op Walibi Village en een dag naar pretpark Walibi!

Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens:

Naam club (bv. Argon)

Elftal (bv. JO13-1)

Naam contactpersoon elftal (bv. Marco van Basten)

Mobiele nummer contactpersoon (bv. 0622334455)

Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging en word je verzocht binnen één week het inschrijfgeld van € 75,- over te maken. Na het overmaken van dit inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

Je wordt na bevestiging verzocht binnen 2 weken het definitieve aantal personen door te geven wat aanwezig zal zijn tijdens het teamweekend (minimaal 15 personen). Dit geef je door middels een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl.

Na het doorgeven van het aantal personen volgt de factuur die je als team binnen 2 weken dient te voldoen (eventuele betalingsregeling is mogelijk).

Als alles dan definitief geregeld is, zijn jullie er helemaal klaar voor en gaan we er met elkaar een onvergetelijk teamweekend van maken van vrijdag 3 tot zondag 5 mei!

Heb je nog vragen? neem dan contact op met Cor Stols via onderstaande 06-nummer:

06-31903462

Translate »