06-31903462

In 2024 zal Stols Voetbal op navolging van de Almelo Cup een nieuw gaaf onderbouw teamweekend gaan organiseren met een voetbaltoernooi in het stadion van MVV Maastricht en verblijf op een luxe Landal GreenParks vakantiepark.

De 1e editie van de Maastricht Cup zal na het reguliere voetbalseizoen van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni 2024 plaats gaan vinden. Aan dit teamweekend kunnen JO8 t/m JO12 onderbouw teams van hoofdklasse en 1e klasse niveau deelnemen.

Het unieke van dit Maastricht Cup teamweekend is dat de teams twee dagen in een echt voetbalstadion een toernooi zullen spelen en daarnaast op een luxe Landal GreenParks verblijven en overnachten. Voetbal op hoog niveau bij een groots opgezet toernooi, plezier maken als team en teambuilding zullen daarbij samenkomen tijdens dit weekend.

Leeftijdscategorieën+update aantal vrije plekken per categorie!(10 februari 2024) De Maastricht Cup zit volledig vol! 

Dit teamweekend is bedoeld voor teams van onderstaande 5 leeftijdscategorieën en niveau.

√ JO8 leeftijd (2016) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (6×6) – VOL!

√ JO9 leeftijd (2015) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (6×6) – VOL!

√ JO10 leeftijd (2014) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (6×6) – VOL!

√ JO11 leeftijd (2013) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (8×8) – VOL!

√ JO12 leeftijd (2012) van hoofdklasse en 1e klasse niveau (8×8) – VOL!

Verblijf

Alle teams verblijven op Landal Hoog Vaals, Landal Mooi Zutendaal of Landal Kasteeldomein de Cauberg. Afhankelijk van het aantal personen wat meegaat, worden jullie als team verdeeld over 4, 6 en 8 persoonshuisjes. Deze huisjes zijn zeer ruim en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel teamweekend (inclusief bedlinnen pakket).

Allebei de parken beschikken onder andere over een eigen winkel, zwembad, restaurant en meerdere sport faciliteiten.

Alle teams kunnen vrijdag 31 mei vanaf 15.00 inchecken in hun accommodatie die dan tot gehele zondag 2 juni of maandag 3 juni beschikbaar is voor jullie als groep. Zie via onderstaande links de verschillende huisjes en faciliteiten van de drie Landal GreenParks vakantieparken die allen nabijgelegen zijn van het MVV stadion.

 

https://www.landal.nl/parken/hoog-vaals 

https://www.landal.nl/parken/mooi-zutendaal 

https://www.landal.nl/parken/kasteeldomein-de-cauberg 

 

Faciliteiten op de Landal GreenParks vakantieparken

Op beide Landal GreenParks is dus een zwembad aanwezig die het gehele weekend vrij te bezoeken is door iedereen. Er zijn ook meerdere sport en spel faciliteiten aanwezig op elk park waar de kinderen zich volop kunnen uitleven.

Je kunt buiten het toernooiprogramma het weekend zelf invullen om er als team een super gaaf teamweekend van te maken. Je speelt beide dagen het toernooi op een dagdeel dus is het mogelijk elke gebruik te maken van de vele aanwezige faciliteiten op jullie Landal GreenParks.

Toernooi

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni, waarbij alle teams beide dagen tijdens een dagdeel hun wedstrijden zullen spelen.

Alle wedstrijden zullen worden gespeeld in stadion de Geusselt van MVV Maastricht.

Elk team speelt op beide dagen meerdere wedstrijden. Op zaterdag staan de poulewedstrijden op het programma en op zondag de finalewedstrijden. Er zal beide dagen een compact en strak schema zijn met korte wachttijden. Naast het toernooi is er ook een penaltybokaal competitie waar mooie prijzen te winnen zijn!

De wedstrijden zullen worden geleid door ervaren spelbegeleiders en scheidsrechters.

Het toernooi zal groots opgezet zijn met openingsceremonie voorafgaand het toernooi. De spelers zullen vanuit de spelerstunnel op spectaculaire wijze gepresenteerd worden aan het publiek. Dit zal een unieke ervaring worden die de kinderen nooit meer zullen vergeten!

Er zullen ook meerdere side-events aanwezig zijn rondom het stadion, waardoor het onmogelijk zal zijn voor de kinderen om zich te vervelen.

Het toernooi zal groots worden afgesloten met voor elk team een grote beker en elke speler een aandenken aan dit unieke teamweekend.

Globale weekendprogramma

Vrijdag 31 mei

Vanaf 15.00 uur: Inchecken als team bij één van de Landal GreenParks vakantieparken in je eigen huisjes.

Het avondprogramma is vrij in te vullen voor de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op het Landal GreenParks waar jullie verblijven, waaronder het zwembad of de meerder sport en spel mogelijkheden.

Zaterdag 1 juni

Teams spelen afhankelijk vanuit de indeling van 09.30 tot 13.30 uur of 13.30 tot 17.30 uur tijdens hun dagdeel meerdere poulewedstrijden. Voorafgaand aan beide dagdelen zal het toernooi groots worden geopend middels opkomst en presentatie van de teams in het stadion.

Het andere dagdeel en de avond is vrij in te vullen door de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op het Landal GreenParks waar jullie verblijven waaronder het zwembad of de meerder sport en spel mogelijkheden.

Zondag 2 juni

Teams spelen afhankelijk vanuit de indeling van 09.30 tot 13.30 uur of 13.30 tot 17.30 uur tijdens hun dagdeel meerdere finale wedstrijden. Na afloop van beide dagdelen zal het toernooi feestelijk worden afgesloten middels een prijsuitreiking.

Het andere dagdeel is vrij in te vullen door de teams. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van meerdere faciliteiten op het Landal GreenParks waar jullie verblijven waaronder het zwembad of de meerder sport en spel mogelijkheden.

Je hebt als groep zelf de keuze of jullie zondag 2 juni of maandag 3 juni uitchecken uit jullie huisjes.

Op maandag 3 juni moet er uiterlijk om 11.00 uur worden uitgecheckt zijn. 

Kosten

Voor deelname aan het volledige teamweekend gelden onderstaande kosten.

Inschrijfgeld eenmalig als team : €75,-

Kosten per persoon voor het gehele teamweekend arrangement : €144,- (mits je op zondag vertrekt)

Wanneer je tot maandag in de huisjes blijft geld er een meerprijs van €5,- per persoon. Dus dan zijn de kosten €149,- per persoon voor het gehele teamweekend arrangement.

Dit arrangement is inclusief :

* 2 overnachtingen in een Comfort 4, 6  of 8 persoonshuisje op 1 van de hierboven genoemde Landal GreenParks vakantieparken. Je wordt vanuit de organisatie ingedeeld als team op 1 van de Landal GreenParks die dit teamweekend beschikbaar zijn voor ons.

* Eigen bedlinnenpakket per persoon.

* Deelname aan het toernooi op zaterdag 1 en zondag 2 juni.

* Een grote beker voor elk team en aandenken voor elke speler na het toernooi.

* Tijdens het gehele weekend vrij gebruik maken van meerdere aanwezige faciliteiten op het Landal GreenParks waar jullie als team verblijven.

* Kans op mooie prijzen bij de meerdere side events toernooi.

 

Exclusief zijn alle maaltijden en drankjes die je zelf als team kan regelen. Er zijn onder andere restaurant en take-away mogelijkheden op het Landal GreenParks met snacks en overige verschillende maaltijden. Maar je kan ook zelf boodschappen mee nemen en koken in de ruime keuken die aanwezig is in het huisje. Of je steekt gezellig de BBQ aan in de tuin bij je huisje. Alles is mogelijk om zelf op deze manier het teamweekend volledig naar eigen smaak en budget in te richten buiten het georganiseerde programma.

 

Voorwaarden van inschrijving is dat je als team met minimaal 15 personen op het toegewezen Landal GreenParks verblijft. Dit zijn natuurlijk de spelers en begeleiding maar ook overige ouders of familieleden zijn uiteraard welkom aan te sluiten. Er is geen maximaal aantal personen wat mee mag per team. Dit is juist een ideaal vader/moeder – zoon/dochter weekend of om als volledig gezin mee te gaan. Inschrijven is mogelijk totdat alle huisjes volledig bezet zijn. Let dus op vol is vol!

Inschrijven

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het gaafste onderbouw teamweekend van Nederland? Met daarbij dus een groot toernooi spelen in een echt voetbalstadion en twee of drie overnachtingen op een luxe nabijgelegen Landal GreenParks met veel aanwezige faciliteiten.

Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

√ Naam club (bv. Argon)

√ Elftal (bv. JO11-1)

√ Naam contactpersoon elftal (bv. Marco van Basten)

√ Mobiele nummer contactpersoon (bv. 0622334455)

Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging en word je verzocht binnen één week het inschrijfgeld van € 75,- over te maken. Na het overmaken van het inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

Je wordt na bevestiging verzocht binnen 2 weken het definitieve aantal personen door te geven wat aanwezig zal zijn tijdens het teamweekend (minimaal 15 personen). Dit geef je door middels een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl

Na het doorgeven van dit aantal personen volgt de factuur die je als team dan binnen 4 weken dient te voldoen. (eventuele betalingsregeling is mogelijk).

Als alles dan definitief geregeld is, zijn jullie er helemaal klaar voor en gaan we er met elkaar een onvergetelijk teamweekend van maken van vrijdag 31 juni tot zondag 2 juni (of maandag 3 juni)!

Heb je nog vragen? neem dan contact op met Cor Stols via de mail op info@stolsvoetbal.nl of telefonisch 0631903462.

Translate »