06-31903462

In 2024 zal Stols Voetbal een nieuw gaaf onderbouw teamweekend gaan organiseren bij Centerparcs Limburgse Peel. Je zal tijdens dit weekend een eendaags toernooi gaan spelen en één dag het pretpark Toverland bezoeken.

De Limburgse Peel Cup zal na het reguliere voetbalseizoen van vrijdag 7 tot zondag 9 juni 2024 plaatsvinden. Aan dit weekend kunnen JO9, JO10, JO11 en JO12 teams van hoofdklasse/1e klasse en 2e klasse niveau en lager deelnemen.

Het unieke van de Limburgse Peel Cup is de combinatie van spelen op een groots opgezet toernooi en het bezoeken van pretpark Toverland! Het weekend waar plezier maken als team, voetballen en teambuilding samenkomen tijdens dit weekend.

Leeftijdscategorieën

Dit teamweekend is bedoeld voor teams van onderstaande 8 leeftijdscategorieën en niveau.

JO9 leeftijd (2015) van hoofdklasse en 1e klasse niveau 

JO10 leeftijd (2014) van hoofdklasse en 1e klasse niveau 

JO11 leeftijd (2013) van hoofdklasse en 1e klasse niveau 

JO12 leeftijd (2012) van hoofdklasse en 1e klasse niveau 

JO9 leeftijd (2015) van 2e klasse niveau en lager 

JO10 leeftijd (2014) van 2e klasse niveau en lager 

JO11 leeftijd (2013) van 2e klasse niveau en lager 

JO12 leeftijd (2012) van 2e klasse niveau en lager 

Verblijf

Alle teams verblijven op Centerparcs Limburgse Peel. Afhankelijk van het aantal personen wat meegaat, worden jullie als team verdeeld over 5, 6, 7 en 8 persoonshuisjes. Deze huisjes zijn ruim en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel teamweekend (inclusief bedlinnen pakket).

Het park beschikt onder andere over een eigen winkel, groot aqua mundo zwembad (waar gratis gebruik gemaakt kan worden), bowlingbanen, grote gamehal, sportfaciliteiten, meerdere restaurants, snackbar en café voor de begeleiding.

Alle teams kunnen vrijdag 7 juni vanaf 15.00 uur inchecken in de accommodatie die tot zondag 9 juni beschikbaar is voor jullie als groep. Zie via onderstaande link de verschillende huisjes en faciliteiten van het vakantiepark Limburgse Peel.

https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_LH_vakantiepark-limburgse-peel

Toernooi

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 8 juni op een modern sportpark in de omgeving van Centerparsc Limburgse Peel.

Elk team speelt op deze zaterdag minimaal 5 wedstrijden van 20 minuten. Er zal een compact en strak schema zijn gedurende de dag met korte wachttijden.

Naast het toernooi is er ook een penaltybokaal, waar mooie prijzen te winnen zijn door de teams!

De wedstrijden zullen worden begeleid door ervaren spelbegeleiders en scheidsrechters.

Daarnaast zal het toernooi groots opgezet zijn met openingsceremonie voorafgaand de wedstrijden, meerdere side-events aanwezig op het sportpark en feestelijke prijsuitreiking na afloop met voor elk team een grote beker en elke speler een aandenken aan dit teamweekend.

Pretpark dag

De pretpark dag is op zondag 9 juni. Alle teams hebben van 10.00 tot 18.00 uur toegang tot het pretpark Toverland. Toverland is een enorm snel groeiend pretpark en heeft meerdere unieke achtbanen op het park.

Ga met zijn allen in de achtbaan, wildwaterbaan dan wel overige attracties en maak er een mooie afsluitende teamdag van bij het gaafste voetbal teamweekend van Nederland.

Globale weekendprogramma

Vrijdag 7 juni

Vanaf 15.00 uur: inchecken als team bij Centerparcs Limburgse Peel in jullie eigen huisjes.

Voor de volwassen begeleiding is er zowel vrijdag- als zaterdagavond een gezellig café aanwezig bij de market dome, waar onder het genot van muziek een drankje kan worden gedronken.

Zaterdag 8 juni

10.00 uur: openingsceremonie toernooi.

10.30 – 16.30 uur: toernooi.

16.30 – 17.00 uur: feestelijke prijsuitreiking met voor alle teams een beker en voor elke speler een toernooi aandenken.

Avond: vrij te besteden door alle teams.

Zondag 9 juni

10.00 – 18.00 uur: teams hebben de gehele dag vrij toegang tot het pretpark Toverland.

Na de pretpark dag keren de teams weer voldaan huiswaarts na een geslaagd teamweekend vol hoogtepunten!

Kosten

Voor deelname aan het volledige teamweekend gelden onderstaande kosten.

Inschrijfgeld eenmalig als team : €75

Kosten per persoon voor het gehele teamweekend arrangement : €144

Dit arrangement is inclusief :

* 2 overnachtingen in een Comfort 5 , 6 , 7 of 8 persoonshuisje Centerparcs Limburgse Peel

* Eigen bedlinnenpakket per persoon

* Deelname aan het toernooi op zaterdag 8 juni

* Op zaterdag 8 juni bij het toernooi een tussendoorpakketje per team gevuld met drinken en koek

* Een grote beker voor elk team en aandenken voor elke speler na het toernooi

* Tijdens het gehele weekend vrij gebruik maken van het Aqua Mundo zwembad

* Toegangskaart voor pretpark Toverland op zondag 9 juni

Exclusief zijn alle overige maaltijden en drankjes die je zelf als team kan regelen. Er zijn onder andere meerdere restaurant en take-away mogelijkheden op het park met snacks en pizza’s. Uiteraard kun je ook zelf boodschappen halen en koken in de ruime keuken die aanwezig is in het huisje. Of je steekt de BBQ aan in de tuin bij je huisje. Alles is mogelijk om zelf op deze manier het teamweekend volledig naar eigen smaak en budget in te richten buiten het georganiseerde programma.

Voorwaarden van inschrijving is dat je als team met minimaal vijftien personen op Centerparcs Limburgse Peel verblijft. Dit kunnen spelers en begeleiding zijn, maar ook overige ouders zijn uiteraard welkom. Juist met een grote groep spelers en ouders op stap gaan is natuurlijk het gezelligste! Er is geen maximaal aantal personen per groep. Inschrijven is mogelijk totdat alle huisjes volledig bezet zijn. Let dus op vol is vol!

Inschrijven

Voldoen jullie aan de leeftijdscategorie en het niveau en zijn jullie klaar voor het gaafste teamweekend van Nederland? Met daarbij dus een groot toernooi spelen, twee overnachtingen op Centerpars Limburgse Peel en een dag naar het pretpark Toverland?

Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

– Naam club (bv. Argon)

– Elftal (bv. JO12-1)

– Naam contact persoon elftal (bv. Marco van Basten)

– Mobiele nummer contact persoon (bv. 0622334455)

Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging en word je verzocht binnen één week het inschrijfgeld van € 75,- over te maken. Na het overmaken van het inschrijfgeld is jullie deelname definitief.

Je wordt na bevestiging verzocht binnen 2 weken het definitieve aantal personen door te geven wat aanwezig zal zijn tijdens het teamweekend (minimaal 15 personen). Dit geef je door middels een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl  

Na het doorgeven van het aantal personen volgt de factuur die je als team dan binnen 4 weken dient te voldoen (eventuele betalingsregeling is mogelijk).

Als alles dan definitief geregeld is, zijn jullie er helemaal klaar voor en gaan we er met elkaar een onvergetelijk teamweekend van maken van vrijdag 7 juni tot zondag 9 juni!

Heb je nog vragen? neem dan contact op met Cor Stols via onderstaande 06 nummer

06-31903462

Translate »