Volendam Pinkster Cup ( zondag 23 en maandag 24 mei 2021 )

Op zoek naar een ideale teamdag en een hoogtepunt van het seizoen? Doe dan mee aan de Volendam Pinkster Cup. Je speelt op dit toernooi je wedstrijden in het FC Volendam stadion, hoe gaaf is dat! Daarnaast zijn er meerdere side events en is de lunch volledig verzorgd. Als goede afsluiter van de dag organiseren we ook een heerlijke BBQ voor de teams. Doelstelling voor ons als organisatie is om de kinderen zich één dag een professionele voetballer te laten zijn en een dag lang te laten genieten. Het toernooi is voor JO7 tot en met JO12 selectie teams die op hoofdklasse niveau spelen.

Op zondag 23 mei spelen de JO8 , JO10 en JO12 teams en op maandag 24 mei spelen de JO7 , JO9 en JO11 teams.

Zondag 23 mei 2021

JO8 leeftijd ( 2013 ) Hoofdklasse niveau

JO10 leeftijd ( 2011 ) Hoofdklasse niveau

JO12 leeftijd ( 2009 ) Hoofdklasse niveau

Maandag 24 mei 2021

JO7 leeftijd ( 2014 ) teams spelend in een JO8 competitie

JO9 leeftijd ( 2012 ) hoofdklasse niveau

JO11 leeftijd ( 2010 ) Hoofdklasse niveau

Tijdens het toernooi houden we de normale KNVB 6 tegen 6 en 8 tegen 8 spelvormen aan. Bij de 6 tegen 6 spelvorm wordt er gespeeld op vier kwart veldjes waarvan er twee in het stadion gelegen zijn en twee op het FC Volendam jeugdveld pal naast het stadion. Bij de 8 tegen 8 spelvorm wordt er gespeeld op twee halve velden waarvan er één in het stadion gelegen is en één op het FC Volendam jeugdveld. We plannen op zo’n manier dat alle teams de meeste wedstrijden in het stadion spelen.

 

Toernooi opzet

Er is per leeftijdscategorie ruimte voor tien deelnemende teams. Deze teams worden verdeeld over twee poules. Je speelt dan vier wedstrijden in de poule en één finalewedstrijd om de eindplaats te bepalen. Elk team speelt dus gegarandeerd vijf wedstrijden. Wedstrijden duren 2x 10 minuten. Voor elk team is er een mooie beker beschikbaar en voor elke speler een mooi toernooi aandenken.

Naast het toernooi zullen alle teams mee doen aan een individuele penalty bokaal en is er een teamspel waar mooie prijzen mee te verdienen zijn naast het toernooi. Tevens is er een heus voetbalplein aanwezig, zodat het onmogelijk is voor de kinderen om zich te vervelen tijdens het toernooi.

In de middag lunchen de teams in een business ruimte van FC Volendam en we sluiten de dag af met een gezamenlijke BBQ op de tribunes van het stadion. Na de BBQ is er de finale van de penalty bokaal en worden de teams op het podium geroepen voor de prijsuitreiking en afsluiting van een geweldige dag vol met voetbal en hoogtepunten.

Globale programma Volendam Pinkster Cup

9.30 – 10.15 : Teams melden zich aan bij het Kras stadion van FC Volendam.

10.30 : Centrale opening van het toernooi met presentatie van alle teams door de spelerstunnel met muziek en vuurwerk.

11.00 : start van het toernooi.

12.30 – 14.00 : In dit tijdblok is een lunch moment voor de teams in één van de business ruimtes van het stadion.

16.30 : De aftrap van de finales in het stadion. De finalisten zullen met opkomstmuziek en vuurwerk het stadion betreden als echte professionals.

17.00 : Aanvang BBQ op de hoofdtribune van het stadion.

18.15 : Penalty bokaal finale op de middencirkel van het stadion gevolgd door de centrale prijsuitreiking op een podium waarbij er voor ieder team een mooie grote beker zal zijn en voor elke speler een mooi toernooi aandenken.

19.00 : Teams kunnen nog een mooie teamfoto maken als afsluiting van het toernooi in het stadion en daarmee sluiten we de dag gezamenlijk op een goede manier af.

Deelname voorwoorden en inschrijving.

Om mee te doen aan het toernooi betaal je als team inschrijfgeld en per persoon neem je een toernooi arrangement af waarmee de gehele dag volledig verder verzorgd is qua eten en (voetbal)programma. Dit arrangement is verplicht voor de spelers maar ook beschikbaar voor de trainers en alle andere mensen die het toernooi willen bezoeken ( ouders , overige familie , vrienden , mensen van de club etc.)

Inschrijfgeld per team is €50. Dit betaal je binnen 7 dagen na inschrijving. Daarmee is je deelname als team bevestigd.

De prijs voor het toernooi arrangement is €39 per persoon.

Wat krijg je hiervoor?

• Deelname aan het toernooi en volledige programma voor de spelers.

• Toegang tot het stadion en alle faciliteiten voor al het overige publiek.

• Volledig verzorgde lunch en volledig verzorgde BBQ qua eten ( exclusief drank ).

• Voor alle teams een mooie grote beker en voor alle spelers een toernooi aandenken.

• Een dag vol met hoogtepunten voor zowel de spelers als alle andere mensen in een echt betaald voetbal stadion.

Als JO7 tot JO10 team wordt uitgegaan van minimaal 15 afnemers (spelers, begeleiders, supporters) van het toernooi arrangement. Bij een JO11 of JO12 betreft het minimaal 20 afnemers. Spelers en trainers zijn verplicht om het toernooi arrangement af te nemen. Overig publiek, buiten de minimale afname, kan zelf kiezen of ze het arrangement willen afnemen. Er is geen maximaal aantal personen per team, iedereen is welkom ( mits er geen aangescherpte corona regels zijn qua aantal mensen ).

Mensen die niet het toernooi arrangement willen afnemen maar wel het toernooi willen bezoeken betalen €10 entree ( als de minimale afname toernooi arrangement gehaald is qua aantal mogelijk om dit arrangement af te nemen voor mensen binnen het team ). Deze mensen kunnen drankjes en ook snacks kopen bij een aanwezig horecapunt in het stadion. Je kan het toernooi niet gratis bezoeken als publiek.

Er zal gewerkt worden met 2 soorten bandjes. Eén bandje geeft toegang tot het stadion en toernooi (€10) en één bandje geeft daarnaast toegang tot de volledig verzorgde lunch en BBQ tijdens het toernooi (€39).

Uiterlijk drie maanden voor het toernooi betaal je 50% van de arrangement kosten (gebaseerd op het aantal opgegeven personen). Uiterlijk twee weken voor het toernooi geef je het definitief aantal afnemers van de arrangementen door en wordt het laatste openstaande bedrag betaald.

Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Vanaf 5 jaar neem je 1 van de arrangementen af.

Concreet dus voor een inschrijving. 

 

1. Je betaald eenmalig €50 inschrijfgeld per team. 

 

2. Je neemt minimaal 15 keer bij JO7 tot JO10 leeftijd en 20 keer bij JO11 of JO12 leeftijd het toernooi arrangement af a €39 per persoon. Spelers en trainers zijn verplicht dit af te nemen om zo de volledige toernooi ervaring mee te maken. Uiteraard mogen meer mensen dan het minimale aantal het toernooi arrangement af nemen maar mensen mogen ook voor het bezoek arrangement kiezen a €10 wat dan exclusief lunch en BBQ is. 

 

●Inschrijven

Wil je absoluut mee doen en geweldige team toernooi dag beleven in het FC Volendam Kras stadion? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar info@stolsvoetbal.nl met onderstaande gegevens.

 

• Naam club
• Elftal
• Naam contact persoon
• 06 nummer contact persoon
• Aantal afnemers van het toernooi arrangement ( minimaal 15 bij JO7 , JO8 , JO9 en JO10 en minimaal 20 bij JO11 en JO12 leeftijd )
• Aantal personen dat enkel toegang wil hebben tot het toernooi ( mits minimale afname toernooi arrangement gehaald is qua aantal mogelijk om dit arrangement af te nemen ) ( €10 )

 

Daarnaast kunnen bijzonderheden zoals bijvoorbeeld Halal wensen of andere verzoeken uit het team uiteraard ook doorgegeven worden bij de aanmelding waar wij als organisatie dan rekening mee zullen houden. 

 

Bij de laatste twee punten kun je bij de 1e inschrijving een globaal aantal personen doorgeven. Uiterlijk 2 weken voor het toernooi geef je het definitief aantal personen door.

 

Let op, er kunnen maar 10 teams mee doen per leeftijdscategorie! Het principe vol is vol wordt gehanteerd.

 

Corona

Het toernooi is nog ver weg, hopelijk zijn we Corona tegen die tijd alweer zo goed als vergeten. Mochten er tijdens de Volendam Pinkster Cup nog Corona regels actief zijn, dan zal een Corona reglement gehanteerd worden. Het voordeel van het stadion van FC Volendam is dat je over veel ruimte beschikt om op een veilige en goede manier veel mensen te ontvangen. Wij gaan er dan ook vanuit dat we op een goede manier aan de dan geldende regels kunnen voldoen. Mocht het toernooi toch niet door kunnen gaan dan krijgt iedereen het volledige betaalde bedrag terug.

 

Positief als we zijn gaan we er vanuit dat we met Pinksteren 2021 weer lekker met z’n allen voetballen en we van de Volendam Pinkster Cup twee geweldige voetbaldagen gaan maken met elkaar. Zijn jullie er bij ?.

Sportcentrum Galgenwaard